kristi himmelfärdsI torsdags klippte mamma håret på mig, sen åkte jag iväg på älvvallen och satt och frös och hejade på från bänken under matchen. På kvällen for jag ner till mikan och josse på myskväll. Vi åt popcorn, tindrade, snapade och åkte till Delsbo i mjukisbyxor för att möta upp några och få godis. Efter ett par timmar på en parkering åkte vi hem lite övertrötta. 


Hela fredagen satt jag hemma och pluggade i och åt mamma och Barbros pizza. Sen provade jag och Anna balfrisyr. 


På lördagen körde jag, mikan och josse en klassisk fajitasmiddag innan vi fixade oss. Sen vidare till Alice 18års-fest där vi till en början att jättekul innan ungefär allt blev kaos. 


Söndagen blev också en pluggdag med påhälsning av Albin på kvällskvisten. På Måndagen åkte jag och mamma till Birsta för att leta allt nödvändigt till balen, studenten och studentresan. Var kvar tills minuten de stängde och åkte hem nöjd och pank, precis som det ska vara. 

gymnasiearbeteMycket fotboll (en träning som var oskön för fotlederna då jag glömde fotbollsstrumpor..), mycket plugg (främst gymnasiearbete), många gröna smoothies (som allihopa blev lila pga aroniabär), mycket jobb på gamla stan, årets första åska, filmhäng i borr och lillhaga till 03 en kväll, bilkurragömma, bärgning och annat bus i bilarna till 03 nästa kväll, läggning precis innan soluppgången och annat kul var väl ungefär hur förra veckan såg ut. 


Den här veckan fotade jag det sista i köket och layoutade ihop det sista på mitt gymnasiearbete samtidigt som vi fikade Anna-Stinas dumlekakor, så nu är det redovisat och i princip klart. Efter tisdagens träning började jag få ont i halsen vilket har blivit värre idag, så förmodligen kommer jag inte kunna vara med och spela dagens match mot Huge i svenska cupen, vilket suger. :(

trevligt folkI måndags fick vi gå på bio istället för att ha lektion. Vi såg Filip & Fredriks "trevligt folk" som var riktigt bra och gav en lite hopp om folk ändå. Efter det lunchade vi på finess och satt på en bänk och snackade i någon timme. Sen skulle jag hämta bilen på Roberts jobb och då  passade vi på att leta i arkivet och hittade en 11-årig Frida på förstasidan när min ballong flög till Finland. Kvällen bestod av plugg, fotbollsträning och långdusch. 


Igår jobbade vi med gymnasiearbetet i princip hela dagen, sen lagade jag köttbullar, potatis, brunsås, lingonsylt och ärter (godaste husman everrr) till mig och mamma innan plugg och fotbollsträning i vanlig ordning. 


Idag offrade jag min sovmorgon (för andra gången denna vecka??), gjorde en smoothie som smakade som glass, drack energi-te och åkte tidigt till skolan för att jobba med gymnasiearbetet.

söndagsgöror


Imorse satte jag direkt igång med att skura golv och städa övervåningen. En paus i solen med lunchsmörgåsar senare fortsatte jag och mamma att tvätta och städa och göra vårfint. Sen åkte jag ner på köpingen och gjorde lite ärenden och in på jobbet för att fixa en del grejer. Första middagen på altanen för i år blev mammas grekiska biffar och sen bjöd Robert och Ebba på kladdkaka. Har sedan pluggat och försökt styra upp livet som är ett enda stort trassel nu när allt händer på samma gång. Vill ju känna mig taggad, inte bara stressad, över våren jag har framför mig. 

grannbusIgår när jag kom hem från Valbo låg jag på soffan och kollade på film tills pappa bjöd på grillad lax. Sen gick jag över till grannarna och planerade lite, spelade kort och drack riktigt rivet kaffe. Av det blev vi lagom pigga, så jag och Albin tog med oss Linn ner på köpingen där vi träffade på alla möjliga. Körde folk och busade runt med Sanna till 03 då koffeinruset började avta. 

seriepremiärI fredags storstädade vi huset, sen åkte jag ner på jobbet en sväng innan vi storstädade omklädningsrummet inför säsongen. En timmes träning senare åkte jag hem och åt god mat och efterrätt. Imorse gick bussen från älvvallen klockan åtta, så efter att ha sovit lite började vi tagga igång, vissa mer än andra haha.. Första seriematchen vann vi med 1-0 mot Valbo! 

VALBORG


I onsdags jobbade laget på coop med inventering och sen tog jag en rejäl sovmorgon på vår lediga torsdag. Bakade en chokladtårta med kolapopcorn innan vi tjejer åkte till mikan och fixade oss. 


Sen bar det av till lillhaga för grillning, tårta och allsång på altanen hos Pär med järngänget. Efter några timmar fortsatte vi upp till Leon i borr där festen fortsatte med mer folk. Till sist blev det efterfest i måga som fick avsluta en riktigt kul kväll!