sista dagen på månaden innan sista månaden som börjar imorgon.

imorgon kommer troligen bli en stressig dag, planerna ser ut ungefär så här.. 

skola hela dagen
cafeteria alla raster
idrott på tennishallen
piano på gymnasiet
hem och duscha
konfa på kvällen
förmodligen ingen bloggning

jobbigt men delvis roligt. och det bästa är väl ändå att julkalendern börjar imorgon, får se om den är nåt att ha.

all ye

coffey anderson, sjukt härlig!

ännu en dag i cafeterian avklarad, går ju sådär eftersom vi bara har toast, baugetter och loka. men imorgon är det fikadag så då ska vi sälja chokladbollar och kladdkaka. annars har skolan vart rätt skön. och ikväll blir det kanske lite läxor om jag har några. sen ska jag städa klart rummet.



måndagar är bara början..

idag hade jag cafeteria och det gick väl sådär med tanke på att vi bara hade toast och loka att sälja... så nu hoppas vi på bättre tider. och med det menar jag typ på onsdag, för då får vi sälja kladdkaka och chokladbollar. efter skolan vart det att jag och robert laga mat, sen rev vi ner tapeterna i data rummet för där ska det bli fint.

söndag i kyrkan

konfan idag var väldigt trevlig och trots att den var sju timmar lång gick det rätt fort.. det va en gudtjänst och ett dop för er som antecknar. och en massa lekar och fika såklart. sen vart det hem och äta, tänkte dra mej ner på julskyltningen också men så vart det inte. så vi for till farmor och farfar istället och hade det mysigt.
och finns det någon som inte längtar till jul när man ser alla ljustakar i fönsterna?

misguided ghosts.

kollar lite halvt på så mycket bättre, ganska härligt program. sen imorgon är det konfirmation klockan nio så det blir ingen sovmorgon då heller. idag på radion hörde jag att det är mycket magsjuka i östersund pågrund av någon parasit i kranvattnet och vi får ju verkligen hoppas att jag och sanna slipper den med tanke på att vi var där i veckan... annars är väl allting lugnt förutom att jag känner att jag behöver tänka lite mer på vad jag trycker i mig för den här veckan har jag käkat nästan ett halvt kilo choklad tror jag. sen slinker det ner någon pizza då och då och allmänt onyttiga föremål allt för ofta. skärpning frida.

cupcakes

jul cupcakes som vi fick göra på törners.


hälsingeträning.

drar på hälsingeträning i en och en halv timme nu, fast sen blir det ju många timmar extra eftersom det tar tid att åka till söderhamn...

jobba på låtsas.

usch fy och blä. aldrig mer åka till östersund. fast jo...
det har vart en rätt så underbar vecka, dom första två dagarna på media var grym. sen på tisdag kväll tog jag och sanna tåget till östersund där vi bosatte oss hos moster karin. på onsdagen tog vi bussen till willys där vi hade världens bästa handledare, kush hette han. först fick vi ställa alla varor längst fram så att det såg fullt ut, ungefär. sen fick vi fylla på varor lite här och där och det va inte lätt, men kul. sen gjorde vi inte så mycket mer, låter tråkigt men det var rätt trevligt.
igår och idag har vi vart på törners konditori, troligen det största i östersund. där fick vi göra lite dekorationer i marsipan, baka bröd, dekorera chokladtårtor, göra en varsin cupcake och hjälpa till lite överallt. våra cupcakes var sjukt roliga att göra och dom vart rätt fina. kanske händer det att någon bild kommer ut på bloggen men vi får se. att prya på törners var inget misstag om man säger så, grymt bra.

dunder bra

har vart så himla jätte underbart på media dom senaste två dagarna, synd bara att jag och sanna nyberg ska till östersund nu då. men det blir nog bra det också ska ni se. på media har vi fotat ute efter några teman, fotat massor inne i studion, redigerat i photoshop och lite sånt skoj. sen idag inträffade något som inte händer varje dag. jag, sanna och sanna fick nämligen laga mat och äta med ettorna, så det vart rostat bröd med skinkröra, hemlagad pizza och choklad-pannacotta till lunch idag. men nu tänkte jag väl packa klart det sista, sen vid sju går tåget mot nästa praoplats.
förresten läre jag tacka sanna så hjärtligt för att hon fixade så att skrivfältet vart bredare. så nu blir bilderna inte så jätte pytte små..
.

23:13

nu går jag och lägger mej med sanna haglund som är en underbar flicka! ♥
nyss va vi ute och fotade med lång slutartid, ungefär såhär slutade det..

klock (ren)


foto: sanna haglund
redigering: frida jonsson

media programmet.

första dagen på praon var helt klart bäst. rekomenderar media starkt om man gillar att fota. det va jag, sanna haglund, sanna nyberg, tuva och ronja där idag. vi fota i studion, fota ute och lekte lite i photoshop. fick med mej några söta bilder hem som ni kanske får se en skymt av någon vacker dag då ronja inte märker något...


prao

hemma från lortstaden. skööönt!
närå, men det har vart skit ballt i helgen, har varit på birsta och stan, gjort om ericas rum, busat med baxter och nästan blivit förföljda av ett gäng svartklädda gubbar. sen såg vi på 'farsan' också, grym rulle! och nu tänkte jag ta oc packa tills jag och sanna nyberg ska till östersund.

måndag - prao på mediaprogrammet, ljusdal
tisdag - prao på mediaprogrammet, ljusdal
onsdag - prao på willys, östersund
torsdag - prao på törners konditori, östersund
fredag - prao på törners konditori, östersund

och hel veckan tillsammans med Sanna Nyberg, hur ska jag stå ut? ♥

IKEA är vårt liv.

har just ätit kycklingtallrik och kebab som vart över igår, innan det käka vi lite godis. det nyttiga livet jag trodde jag hade är som bortblåst här i sundsvall..
men snart drar vi till birsta och snokar runt i alla affärer, får se om jag hittar nåt.


linjevägen två, där hör jag hemma.

sitter hos erica och käkar choklad. har nyss gjort om hennes rum och innan det käka vi mat från närmsta pizzerian. snart packar vi ner oss framför teven och kollar på farsan med en chipspåse, godis och dricka.





pepparkakspremiär

första pepparkakan för den här vintern åt jag idag, så sjukt gott!
väldigt stressigt har det vart ikväll, josefine, maria och linn var ju här idag och när dom hade åkt skynda jag mej att äta, sen träning, sen hem, duscha och packa packa packa! och nu har jag skrivit klart blåögd saken också. får se om det blir någon bloggning i helgen för imorgon åker jag till erica direkt efter skolan.

hemstudiedag

runt tolv kommer brudarna, innan det ska jag väl plugga.
får se om vi hittar på nåt mer än pluggandet..

ett svart&vitt piano.

hade svenska och esso hela dagen, gjorde nån teater och den vart riktigt lyckad.
sen vare stenhård idrott på tennishallen sen drog jag mej upp till gymnasiet för
att spela piano. och såklart en sväng in på ica för att köpa godis tills på fredag då
jag åker till bästa erica! vart ingen träning idag, har för mycket jobb att göra nu.
sen imorgon blir det hemstudiedag med josefine och maria tror jag? får se vart..

har just ätit muffins och pepparkakskola. det va rätt bra på skolan också. 
man läre verkligen ha humor när man går i vår klass.. vi har det så bra!

elegant elefant

provet idag gick rätt så bra tror jag. sen vare galax typ halva dan så jag och erik fick sitta och leka med photoshop. sen vet jag inte riktigt hur, men jag hamnade iaf hos någon random fjant på åsgatan (där heter alla  mammor åsa). vi satt med datan, åt toblerone och spela kort. för mycket skratt kanske? utklassning vart det på kortspelen iaf, vann hela tiden.



du är så lodig men jag tror jag älsklar dej ändå

humor på låg nivå.


godnatt

träningen på slotte va rätt bra. inte så många där men ändå.
har fikat muffins och sånt nu när det är farsdag, och imorgon
är det den efterlängtade skolan som gäller igen. jag vill ha lov.

dagen innan skolan

på söndagar pluggar man.
har tränat till provet imorgon och nu ska jag skriva om boken.
kanske slänger in lite saker jag har köpt på sistonde också.
och grattis på farsdag far och farfar. ♥

nytt


död för en sekund.

foto - erica bergqvist
redigering - frida jonsson

bambi på hal is.


lördag i november.

snart kommer flickorna så ska vi åka skridskor, grilla korv och lite sånt.
så det blir full fart här i Jonsbo idag. hoppas isen håller för alla bara. ;)

skridskor är bra.

skolan idag gick rätt fort. hade matte och lite sånt sen skridskor på IP.
riktigt roligt var det. fast åka baklänges är nog inte riktigt min grej..
nu skriver jag med fjanten på msn och hon tror verkligen att jag tänker
göra en header åt henne? varför skulle jag liksom?
imorgon blir det skridskor igen, fast här hemma på onsängssjön, hehe.
vet inte vilka som kommer riktigt men vi ska iaf grilla korv och sånt.
sen nästa helg drar jag iväg till sundsvall för att träffa erica och shoppa.

plugg.

kom hem från träningen för ett tag sen, ganska roligt var de. dom hade bra övningar och så. sen så skratta dom en del också.. men nu ska jag skriva klart novellen som ska vara inne imorgon.
och nu pratar jag med erica som kanske kommer imorgon. :D

hemstudiedagen.

hemma från en lång och tråkig dag hos tönten, eller kanske inte.. när jag kom dit va mikan också där, så jobba vi lite och åt glass. sen gick vi ner och åt nachos på finess med hanna, sandra och linn. efter det följde linn också med hem till josefine så knäppte vi massa kort, ni får se dom när jag har fått dom av josefine. sen nu snart kommer vi få massa kött av rolfhamre. myyysigt! och om en timme ungefär ska jag, elin ferm och josefin brolin träna med damlaget, lite små läskigt.

torsdag = hemstudiedag.

=sovmorgon! ♥
vaknade vid kvart över åtta, loggade in. sen har jag suttit här ett tag. blir att jag åker till josefine idag, ska äta med hanna och sandra (tror jag de va?) på finess också. sen måste jag skriva klart novellen och massa annat skit.

tönten min! ♥


vintern är här.

idag var det skola, ovanligt? nej inte så värst..
hade iaf idrott på tennishallen och dit gick jag och linn med ett gäng grabbar, och dit är det ju en bit att gå, sen var det ju snö överallt så det vart lite blött.. fick iaf ner joel i snöhögen, elr ja, han la sig ner själv.. knasig pojk!
och angående snön, visst är den underbar?
det är så in i järnspikars mysigt på vintern! snökrig, skider, fjällen, skoteråkning, jul, nyår, tusen ljus, ja ni hör ju själv? helt klart bästa tiden i sverige.
imorgon blir det hemstudiedag hos josefine, får se vad vi hittar på.

snö.





en tripp till hudik.

kom nyss hem från hudik där vi va med klassen och kollade på tingsrätten, inte så kul för på första fallet fick vi inte se hela och det ända hon gjorde var att erkänna. och på det andra fallet kom inte den åtalade. en rolig grej var att tjejen som erkände allt hade stulit hundgodis på dollarstore, men hon hade ingen hund..
sen va vi in till polisen och fick lyssna på en gubbe som prata. men vi fick iaf äta på donken, fika kladdkaka och kolla i affärer. köpte rosa örhängen för 12 kronor på gina tricots rea.

tjugo dagar till advent

fick bli den gråa bakgrunden, satsade själv på den.
på skolan idag hade det vart inbrott, dom tog några datorer som dom lämnade tbx efter ett tag, knepigt. imorgon ska vi till hudik och kolla på nån rättegång och kika in hos polisen. nu håller jag på att tagga inför julen, har skrivit önskelista, tänkt ut några julklappar och tänkte göra iordning en juldesign till bloggen.

nyheter

fixade ihop en liten galen header, inte alls min stil! men den får duga ett tag. frågan är ju vilken bakgrund jag ska ha? kommentera vilken ni tycker, för det är ni som läser bloggen.






djävulska elektronik påhitt

min mobil har gått i pension, elr nåt sånt iaf. startar man den så slocknar den lika fort igen. får man sms så vibrerar den nån minut sen sprängs den, typ. så försök inte ens nå mej på mobilen. hoppas på en tidig julklapp som innehåller en iphone 4 nu.
imorgon börjar iaf skolan och med 100% ironi kan jag berätta att det ska bli kul!

tjejen med otur.

just nu ligger jag halvdöd i soffan efter att ha halkat och slagit munnen i backen ganska rejält. läppen sprack och tänderna dunkar, annars gick det väl bra..

du är naturligt extra ordinär.

försökte göra lite läxor nyss men det sket sig rejält. har ingen fantasi till novellen. idag har jag vart med villiam och gabriel, söta pojkar. imorgon har jag inga planer förutom träning vid sex.

living on a hill

drog iväg upp på nå berg med pappa och några grannar på fyrhjulingen. grillade korv och lite sånt, vildmarkskänsla! tänkte ta och fota lite på garbiel, sötaste ungen på gatan, men vi får se om han vill..

torsdagsmys.

åt nyss upp min ben&jerry, idag har jag väl städat upp sen igår och massa annat.
och nu kryper jag ner i sängen och kikar på trolltider tills jag somnar, godnatt

ben&jerrys frossa



dagen efter...

tänkte ladda in lite bilder från igår, men robert har tagit med sej kameran ut i vildmarken..
det va iaf rätt skoj igår. singstar, med andra ord, dunka musik, kolla på film och massa snack.
josefine, haglund, hanna, sandra, maria, towe, ester och linn tror jag det va, härliga flickor!

ben & jerry ska de va!

nu blir det partaj här i jonsbo. allting är fixat förutom brudarna som kommer om en halv timme.

problem är sånt man löser.

nu är det städning som gäller, sen ner på coop, så ikväll blir det partaj! :D

grattis bästa syster! ♥

foto och redigering, anna jonsson


första sovmorgonen på lovet och jag vaknar halv åtta.

drar till badhuset en sväng, märks väl om jag drunkar elr nått annat trevligt.

snart tio och hjärnan sover redan.

ligger i sängen och planerar att sova snart, har verkligen haft fullt upp sen lovet börja. första dan vakna jag sju och åkte till bollnäs på träning. andra dan vakna jag sju, kom på att det va vintertid, somna om till åtta sen iväg till gävle på fotbollsavslutning. imorse vakna jag vid sex, åkte till stugan i fjällen för att fixa lite. så jag är en smula trött just nu.
köpte lite smått i gävle också, blev två gråa tröjor och två bh-ar.