Sommarlov på nytt

Under min sista jobbvecka på kakfén har jag gjort otaligt många likadana räkmackor, sysslat med pappersarbete, druckit choklad-latte och tackat för den här gången. Så nu har åter sommarlov. På kvällarna har jag städat rummet iklädd klackskor, blivit totalt genomblöt när jag åkt moppe, åkt till träningen i stövlar och spöregn, käkat pizza ur en piffad pizzakartong, hängt på brännas med vänner kring en eld, gömt mig med mikan och linn en moppekoja och skrattat tills magen krampat, haft picknick på bryggan med josse och mikan, fått sällskap på bryggan av pär (som kom med saft till oss<33) och jimmy, snackat hela kvällen och sedan landat hemma hos mikan framför en film, sovit över hos mikan och dagen efter skjutsat hem robert på moppen, ätit och lagat goda middagar och självklart kollat chuck. En fin vecka blev det. Igår hade vi dagläger med våra konfirmander där vi lekte lekar, åt tacos, tränade inför konfirmationen på söndag och busade inne i kyrkan. Hela kvällen ägnade jag åt att packa och tömma telefonen, så jag glömde typ bort att äta. Eller egentligen hade Robert lovat att bjuda mig på det han och hans vänner skulle grilla, men när klockan blev tio kände jag att mina tomma mage inte kunde vänta längre. Vid elva lyckades jag somna för att sedan gå upp 04:15 idag, mycket trevligt. 06:00 hoppade vi på tåget med våra konfirmander som vi ska ta med på samma läger som vi själva fick uppleva för två år sedan. Så denna dag väntas ca 12 timmars resa till Oskarshamn med tåg och buss innan vi får hoppa på den fina segelbåten shalom. Det första vi gjorde när vi klev på tåget var att lyssna på aviciis nya, som linn förbjudit mig att röra innan detta läger för att den för alltid ska påminna om seglingslägret 2013. 

 


bloggandet

Jag vill inte gärna ge upp den här bloggen, trots att den för det mesta suger. För det är så himla kul att gå tillbaka i arkivet och notera att exakt precis den här dagen, förra/förrförra/förrförrförra året, var saker och ting på det här viset, jag mådde ungefär så här och jag gjorde detta. För att jag tycker om att skriva. För att jag vill ha ett ställe där jag kan publicera mina bilder utan att hoppas på likes. Och för att jag som aldrig lyckats skriva någon dagbok har blogg.se att tacka i framtiden då jag kan kolla tillbaka och minnas mina ungdomsår. 
Men det får bli så här: Jag skriver ett inlägg lite då och då, (kanske en gång om dagen, kanske varannan vecka), när det hänt något rolligt/tråkigt/vardagligt/extraordinärt eller när jag lyckats producera några bilder eller gud vet vad. För jag är trött på att känna press och stress över allt jag ska hinna med i mitt liv, istället för att göra precis vad jag känner för. 
 
p.s. jag har en hel drös med bilder som bara väntar på att få bli redigerade och publicerade, so stay tuned!