måndagar borde inte ens existera

tung dag idag, har inte vart med om någon segare och jobbigare på ett tag.
efter lite för många mackor på flexen drog jag mig hemåt där teven frestade mer än att tag i mitt liv. och jag vet att jag egentligen inte borde skriva nåt inlägg när jag är såhär deppig för det blir lite för tråkigt. men lev med det.

östersund

på fredag kväll kom jag och mamma till östersund, sov hos moster och hade det bra. på lördagen for vi till föllinge där det blev fotbolllscup hela dagen. vann två matcher och förlora en. och även fast vi inte gick vidare så spela vi så grymt bra och det va det roligaste på länge. tack för det tjejer innan vi tog tåget hem idag gick vi några timmar på stan och det vart några välbehövliga fynd. kanske kommer bilder på det men troligen glömmer jag bort det.. nu blir det mat för fulla muggar (eller kanske tallrikar?)

it's friday i'm in love

känns som att det gick bra på matteprovet vi hade imorse. efter det kollade vi på no-film och det är nå sjukt hur mycket saker vi har i kroppen, tror de va trettitusenmiljarder celler i varje människa.. sen vart det kladdkaka för fredag = fikadag. fick skjuts ner på ljusdal av linn och hoppade över elevens val idag för lite senare sätter jag mej på tåget som går till östersund där vi ska spela sm kval eller nåt annat skoj med laget.      så vi hörs på söndag, kompisar! ♥


kors i taket

efter en hel dag fylld med plugg drog jag mej till kyrkan på konfa. var en hel massa prat men rätt skönt att bara ta det lungt.
'

hejdå ilandåuland

nu är jag klar, selvästi, claire, finished, bjartur, chiaro, klare, claro..  (och glad att google translate existerar)
handlingsplanen har ilsket stirrat på mig från den här eländiga skärmen hela dagen fram till nu, för nu är jag äntligen klar.

.

handlingsplanen plågar mig, sakta men säkert...

hemmastudier

har just loggat in, idag blir det att jobba skiten ur sig tills handlingsplanen är klar.

en dag fylld med skratt

hela förrmiddagen bestod av so/svenska så imorgon blir jag nog klar med ilandåuland. efter lunchen var det tänkt att vi skulle åka skidor men nejnej, det var för kallt. så då drog vi oss till tennishallen och balla runt. och innan vi kom därifrån körde vi viskleken och det började med "en tant köper hårklämmor" eller nåt sånt och slutade med "chips"... aja, sen drog jag mej till slotte för att plinka på pianot. efter det var det dags för träning och den var sjukt rolig idag. en sån träning då man förstår varför man ger sig iväg och spelar fotboll flera gånger i veckan.

när pluggandet tar över..


tacos och mys.



tjejen med otur

ja hon sitter här och skriver med håret i en knut, tröjan i tvätten och ett skamset ansikte.
för er som inte var med så hade vi verkstad och skulle bygga tittskåp, och när det var dags att städa tog jag och linn tag i samma färgflaska och röck åt varsit håll så färgen sprutade upp på mitt hår och tröjan. chockade tog vi oss till toaletten och josefine och linn hjälpte till att tvätta rent håret mitt. sen var det bara att sätta upp det i en knopp och tröjan fick jag tvätta i vatten och lägga i en påse. och tack till er som hjälpte till att torka upp i klassrummet..
det var iaf skönt att få komma hem till linn efteråt och fika smoothie och supergoda cupcakes till madicken!

flickan från ovan

hade tänkt lägga upp några bilder från i lördags men eftersom datorn verkar ha gått i koma så får ni klara er utan.
imorgon drar jag mej iaf till linn efter skolan, möööösigt! ♥

jag älskar dig, vännen! ♥

måndag

igår kom mamma och pappa hem från stockholm med linnet här nere, fast i verkligheten var det ganska mycket mörkare och inte tight alls. idag fick vi lite sovmorgon som vanligt på måndagar och sen var det full rulle, kände att jag fick mycket gjort.


när man försöker spola tillbaka tiden.


söndag.

när man har för mycket tid kan man ju antingen plugga som vanligt folk eller göra en gammaldags frisyr och fixa fram mammas gamla kläder och fota lite. jag valde det senare alternativet, bilder kommer. vid sju åker jag på träning, sen kommer mamma och pappa hem från stockholm.

girls just wanna have fun..

igår vid sex kom maria, linn och josse hit och lagade tacos som vart hur god som helst. senare kom mikan och sanna haglund så spelade vi en del spel, åt chips och godis. mikan fick även ett coolt lodarutbrott.. som såklart hamnade på film, får se om den kommer upp på sannas facebook. avslutade med att jag, linn och josse somnade till pelle svanslös. och för en timme sen åkte dom hem för att josse skulle på bandy. bilder kanske kommer sen för robert har kameran.
har haft det hur mysigt som helst och det måste bli en repris på det här!


redo inför kvällen


grattis mamma ♥


foto - Robert Jonsson

noremon.

Vaknade tiiidigt imorse för att hinna åka med mamma och pappa till skolan innan dom åkte till stockholm, men så kom mamma på att jag kunde äta frukost på skolan så då vart det att sova mer. Väl på skolan hade vi matte och no ända fram till lunchen som bestog av kött, potatis och bea <3 senare drog vi till backen där eftermiddagen fick en guldstjärna. Just nu sitter jag mätt och belåten hemma hos farmir och farfar och kollar på på spåret, sover även över här inatt.

försöker förstå mej på min nya htc,

Har testat mig fram genom alla inställningar hela kvällen så med lite träningsvärk i armarna efter allt tryckande kan jag äntligen hantera den grymt vilda elden...

födelsedagsbarn

skulle vilja säga grattis till min kusin joel och min fyrmänning sanne som fyller år idag!


bilder från facebook.

oskar.

har just vart ute och gått i en timme med en hund som är för underbar.


.

idag är det hemstudiedag och jag ligger i sängen och funderar om jag orkar kliva upp..
ska iallafall bara vara hemma idag för det är här jag får mest gjort.

hennesochmauritz

om det är någon som inte har märkt det så har hälften av alla tjejer i ljusdal beställt kläder från h&m. och jag är påväg att bli en av dom, kanske. vi får se om mamma köper något av det i stockholm annars kanske jag klickar hem litegranna. bikini står jag dock över eftersom nore troligen kommer svämma över av h&mbikinisar i sommar, men dom är ju faktiskt fina...

sport till tusen

på idrotten idag hade halva klassen snölekar vilket var såhäääääär kul, nästan.
efteråt skjutsa pappa upp mej och josefine till henne där vi fika och trixa med texten och det på hennes blogg. sen pallra jag mej iväg till gymnasie för att spela piano och sedan fort som faan byta om för att träna. efter träningen svängde jag och pappa in på sportringen och po's så nu har jag blivit mamma till en htc wildfire och ett par nike inneskor.


norpannnnn

varför tvingas jag sitta i en hård elendig soffa bredvid josefine norrby såhär på tisdagseftermiddagen?
närå, så illa är det inte, tror jag.. ♥
kom hit på ett sätt som jag inte minns, åkte ner med josses pappa och gjorde några ärenden och jag kan ju säga att det var tur att jag följde med kan jag säga..

ilandåuland

nu har jag suttit här i några timmar och nästan bara pluggat, förutom ett litet uppehåll då jag tog fram gamla skolkataloger, hah! sen blir jag lite smått överraskad när jag kommer på mej själv med att sitta och längta efter att få dra på mej shorts och dra ut och springa i sommar, men det känns så långt borta med tanke på all den här snön..

ny vecka, nya tag

eller? ser ju ut att gå sådär med min nya "bara äta choklad på helgerna" -stil..
har just kollat några avsnitt 'the secret life of american teenager' rätt så bra grejer de där.
förövrigt har dagen flytit på som vanligt, med lite mindre kvar att göra, men samtidigt fler läxor.

minns du det här maria?

en ny film varje gång vi träffades, det var tider det!


sösöndag

nu har jag just bakat en jävla massa chokladmuffins. halv sex ikväll är det fotbollsmöte som slutar med träning, härligt!

mat

har just ätit pappas pommes och kyckling, i'm lovin it!

your eyes make you strong


min alldeles egna påskhare ♥

igår kväll slängde jag ihop en kladdkaka som skapade familjemys framför let's dance. dagens händelser är inte planerade än, tänkte höra om josefine ville hitta på något, men vi får se.


it's friday i'm in love

idag var skolan faktiskt min vän, inte jobbigt alls. började med att jag och erik fick sitta med indesign och fixa galax tidningen enda fram till elva, då vi fick käka. sen hade vi en ganska slö lektion där man fick jobba med sånt man hade kvar och städa upp i klassrummet. också fick vi sluta en timme tidigare, men pga bristen på bussar från skolan fick vi stå ute en kvart och frysa. sen vart det fika på finess för att senare ta bussen hem där jag hittade kameran på roberts rum vilket ledde till en del foton.

ni är bra tjejor.

det va toppen idag på åsgatan, avslutade med glass och chokladsås framför en galen dag i new york. fick sedan skjuts av maria till farmor och farfar där jag fick ännu mer fika blandat med lite kortspel.

hemstudiedag

strax innan tio kör vi ner och hämtar maria och linn som ska göra mig sällskap hemma hos josefine.

ni är ganska bäst ♥

katten utan svans

nyss fixade jag några goa mackor och myste ner mig i soffan för att kika nåt avsnitt pelle svanslös.
förstår inte hur dom lyckades med alla julkalendrar förr..

..plugg..

jag försöker verkligen jobba med länder som någon satt ett u och ett i framför,
men det enda som får plats i min hjärna är en stor jävla marabou. och lite glass.


bara tjugotvå veckor kvar till sommarlov

första dagen i skolan är nu avklarad, ganska jobbigt att dom körde stenhårt med oss från början.
sen fick jag skynda ganska rejält för att först spela piano på slotte och sen träna fotboll. dagen efter idag som man även kan kalla 'imorgon' ska jag jobba riven (eller var det röven, josse?) av mej hos josefine med henne, linn och maria.

sista lovdagen

imorse hade jag tänkt vakna vid tio för att hinna fixa några saker, men nio ringde telefonen så det vart ju lite jobbigt.. vid tolv åkte vi iaf och hämtade upp maria, towe, linn och mikan sen for vi till backen som hjälpte till att avsluta lovet på ett toppen sätt. för imorgon börjar vi och visst ska det bli trevligt att träffa alla.

ny design

eftersom julen tog slut för några dagar sen behövde jag göra mej av med den röda designen, lite fix&trix kvar men det får bli en annan dag. vad tycks?

(går)dagens blogg

igår vann jag dagensblogg- tävlingen på alexandras blogg.
kan ju säga att statistiken ökar och kommentarerna rullar in.

en vanlig söndag med linn som sällskap

nu har linn precis farit hem, vi var ute lite och busade, fotade gamla polly dockor i snön och pratade en del. igår var hela familjen och erica i sundsvall där det blev lite shopping. själv köpte jag ett linne, ett halsband och en hel del från ikea. imorgon ska jag och mamma sy kuddar till min nya soffa och sen fixar jag nog lite med garderoben. och ikväll börjar vi träna igen.

ändrade planer

våra kusiners pappa blev sjuk så vi sket i att åka till hassela och tog ett varv på längdskidorna runt sjön istället. resten av dagen har jag rensat garderoben och lite sånt. imorgon åker vi iaf till sundsvall för att shoppa, troligen med erica.

-

imorse for jag till kyrkan vid elva, sen hem och funderade på om jag överhuvudtaget har något liv. nu har pappa och jag fixat en soffa till mitt rum så jag ska städa ihop lite snart. sen läre jag packa för imorgon åker hela familjen jonsson till hassela för att åka slalom som troligen inte alls kommer funka i det här vädret. efter det drar vi vidare till kusinerna i sundsvall och förhoppningsvis blir det en sväng till birsta på lördagen.

ni är för bra..


.

Kärlek är bara ett ord, men ändå det största på vår jord.

tredje januari

imorse for jag och min syster ner på ljusdal, drog ut en tand och handlade lite på hannas. bedövningen jag fick för tanden var inte speciellt mysig, mjölken rann ut ur mun när jag drack.. sen har jag spelat kort med mina grannar och deras farmor och farfar mest hela dagen.

tänkte dela med mej av två låtar som jag inte riktigt förstår mej på men dom får mej att må bra.

Breakaway - Alice Hagenbrant
9 crimes - Damien Rice

grattis towe ♥


pippi sockar

som min kära syster stickade åt mig i julklapp.

första januari

tog ett varv med grannbarnen runt sjön på skidor, kändes rätt så skönt med tanke på allt jävla julgodis som skuttat in i munnen på sistonde. vid sex åker jag till kyrkan på gudstjänst och det är inte nåt jag längtar efter..

hejdå tvåtusentio, hej tvåtusenelva

så var det januari och allt, imorgon fyller towe och gammelmormor år. det är sjukt att hon blir 97 år. 
igår blev ett bra slut på 2010. åt trerätters här hemma , sen vid sju åkte jag till sanna. vid åtta eller nåt kom henke, leon, erik och jonas så kolla vi på solsidan och lite sånt. vid tolv gick vi ut och skålade och smällde iväg lite smått och gott. och själv sa jag något allmänt som pojkarna misstolkade såhäääääär mycket så nu säger leon att han tänker kalla mej gratis istället för iphone.. fråga inte varför.