älvvallen nästa,

nu har jag just packat i mej lite mat, och snart ska jag på träning, :)
dagen har vart som vanligt, skola och sen hem.
jag o maria gick ner i brygga med hjälp av ett bord och jag känner verkligen att jag behöver träna mer på det, för i sommar ska jag kunna gå ner i brygga! (utan bord...)  jag har även bestämt för att kunna bolla 15 ggr (hihih, klarar bara tio :o )
sen vill jag vara nyttig och bli smal innan sommaren, för det är så förbannat snyggt med bruna smala kroppar på stranden! :D
men tack för mej, leverpastej :)

fridajennybirgitta.


snabbt inlägg för att visa att jag lever, :)

har nyss bakat kolakakor, mums!
har nyss ätit en cocosboll, mums!
har nyss smakat sverigekaka, mums!
har nyss borstat tänderna, blä!

och nu väntar sängen där uppe, frida är trött trött trött ! och då är det ju ganska smart att sova.

fridajennybirgitta.


alltihopa i ett inlägg.

ja, så känns det, har inte skrivit sen i fredags och jag har en massa att berätta. men jag tänker inte sitta här och skriva halva kvällen för jag orkar inte åsså är det ingen som orkar läsa det heller.

på fredagen åkte jag och mamma direkt efter skolan i rikting mot uppsala, för att hälsa på syster. när vi kom dit hålla vi inte på att hitta till anna, två ljusdalsbor i uppsala = ILLA! haha, men till slut hitta vi och då somna vi nästan direkt. elr ja...vi hann proppa i oss lite choklad :)
och på lördagen åkte vi till ikea och nåra affärer där, sen åkte vi till gränby och shoppa loss, haha, näe. köpte bara två saker...
och på söndagen åkte vi och kolla på en lägenhet åt anna, drygt. och sen kolla dom på en till men jag gick på stan. sen på hemvägen svängde vi in hosfamiljen svahn och där va det full fart som vanligt, :)
och nu ska jag ut och måla väggarna i garaget.

fridajennybirgitta.




i studentstaden, :)

nu sitter jag här vid annas data och mamma sitter i soffan och kollar på let's dance, anna åkte nyss till nån musik kväll elr nå. och vi åkte lite vilse i storstan' på väg hit men till slut hitta vi fram, :)
synd att jag inte kunde komma på filmfrossan hos tuva ikväll, :( men vi hade riktigt kul på ljusdal idag efter skolan, jag, mikan, towe, tuva, ester och josefine n gick och fika på märtas, haha, alla köpte varsin glass och det tog sin lilla tid att ta våra *host* tre *host* kulor... :b mysigt vare, fick mycke vårkänsla också när solen kom fram, :)
men nu ska jag tjocka i mej lite mer choklad och va social med mamma :)

                                                                                                          fridajennybirgitta.

230g ? köpte en choklad på willys för 16 kr och så va det extra mkt ? 'mycket för pengarna, det är RUSTA WILLYS det!' ;)


på skolan, :)

sitter på skolan med tuvas data och har kul, hanna sitter med min kamera och alva med min ipod, henke och robin sitter och kollar på vad jag skriver, kul :) efter skolan åker jag och mamma till uppsala och hälsar på syster, som sagt. men nu orkar jag inte sitta här längre, så hejdå folket. :)

                                                                                           fridajennybirgitta.



haha, jag och alva :)


uppsala hela helgen...

idag efter skolan åkte jag buss till helen och fick fika där, :) och sen fick jag låna hennes mammas cykel som jag cyklade med till älvvallen där det va träning fyra, ganska rolig var den faktiskt. sen åkte jag hem och åt och packade, för imorgon direkt efter skolan åker jag och mamma till syster i uppsala, :) och då blir det nog lite dålig uppdatering, men jag ska försöka slänga in nåt inlägg ;) men nu ska jag sova för jag är jätte trött! ;o
och tack än en gång för hjälpen med bloggen linn, du är helt klart bäst! :D

fridajennybirgitta.


var är tvålen? :b

nu har linn precis åkt hem och vi har haft det super mysigt idag, jobbat en del, suttit vid datan och kollat på bert, hon har också hjälpt mej med bloggen som va riktigt nödvändigt! tacktacktack, du är bäst linn! :D så nu förstår jag iaf hur man ändrar header, bakgrund och typsnitt och lite sånt...men nu var det ju såhär att jag gjorde en header för rätt så länge sen som jag tycker ser hemsk ut, så nu ska jag börja med en ny, ;)
och jag måste bara säga att 'var är tvålen?' äger! :D

fridajennybirgitta.




cupcakes! :D

nu käkar jag och linn cupcakes! smarrigt ;b


fridajennybirgitta.




bert fjärt :)

nu sitter jag här med linn och när hon kom mötte jag henne på cykel och vi gick till macken och köpte mjölk och skinka, vi har jobbat matte, svenska och gjort smarriga våfflor med hallonsylt och glass. ;) just nu sitter vi och kollar på 'bert fjärt - den siste oskulden' :)

 

fridajennybirgitta.

hemstudiedag @ myplace

idag är det hsd som alla på onsdagar, linn kommer hit vid nio och mikan vid tolv elr nå, sen kanske maria och towe kommer nån gång också :) det va meningen att sanna också skulle komma men hon kunna inte :( nu ska jag äta klart frukosten och fixa mej och så, sen ska jag gå ner till busshållplatsen och vänta på linn.
ha en bra dag, det kommer jag ha.

fridajennybirgitta.


tisdag morgon.

07:20 och jag är vaken. 25 minuter tills jag ska åka.
vaknade kvartisex för att jag skulle åka med mamma kvartöversju, men nu säger pappa att jag kan åka med han kvartiåtta istället. så i 45 minuter har jag inget att göra, kunde ju sovit längre istället (som verkligen behövs).
men nu hann jag ju blogga, tror det är första gången jag bloggar innan skolan, brukar va rätt stressigt annars...

idag har vi först idrott på tennishallen och sen har vi väl vanliga lektioner...och efter skolan åker jag till helen och sen åker vi på träning.
kul dag? rätt så :)

fridajennybirgitta.


slänger in en bild från klasssresan till gävle med gamla klassen, saknar tiderna ♥



dålig bildkvalité, jag vet. men den vart suddig när jag la in den här?


måndagmåndagmåndag,

katten gustaf har helt rätt, det borde inte få finnas måndagar! dom är bara långa, sega och tråkiga. och man är alltid trött på dom, men en sak är bra, vi börjar tjugoövernio! :) fast annars är det bajs, kan man inte bara skippa måndagarna? spola förbi dom liksom...men jag är ju ingen gud och känner troligtvis ingen heller, så måndagarna fortsätter väl att komma efter varje söndag.

idag har det vart tråkigt, inte gjort nå speciellt på lektionerna, men när vi kolla på nån film om människopkroppen var jag såååå nära att somna. det räckte med att jag la huvudet i händerna och blundade, så var jag allmänt borta. fast jag vaknade när alva peta på mej och jag tror inte jag sov riktigt?

när jag kom hem gick jag och mamma ut och hämta björkkvistar till påskris, sen har jag ätit pannkaka och kollat på wipout och nu sitter jag här. orkar verkligen inte anstränga mej och skriva ett kul inlägg, så det blev ett sånt här långt och tråkigt...

hejssvejs :)

fridajennybirgitta.



så här såg jag ut idag,
ljusblå/vit randig t-shirt, cubus
'mjuka' jenstights, cubus
och en fläta i luggen ;b



hemma från kusayn vitamayn, :)

helgen har vart galet skoj! ska försöka att inte skriva allt för då blir det ett lååångt tråååkigt inlägg.

fredag. jag, erica, sandra åkte till fasters jobb och sen åkte dom till skolan och jag gick på stan en sväng och handla för 700 på första affären ;o sen vid tolv när dom sluta åkte vi till birsta och hade skojsigt på ikea! ;) 'finfina fårskin, vettu!'
lördag. jag och erica åkte till birsta igen och shoppa lite, sen gick vi på ikea igen och hade riktigt skoj på lagret ;b och när vi kom hem åt vi tacos och myste framför tv:n med glass, varma hallon och chokladsås.
söndag. jag och erica gick ut en sväng med baxel i koppel (deras inne katt) och sen bakade vi mumsiga kolakakor och packade ihop. bussen hem gick kvartöverett och när jag kom till hudik träffa jag maria och towe som också skulle ta bussen hem. :) kom hem typ halvfem och fotade inköpen^^
och nu har jag precis ätit mat och nån efterrätt.

fridajennybirgitta.

bilder på köpen, :)




söt läppglans cupcake :), H&M 19,50:-



ögonfransböjare från depend, cubus 59,50:-



foundation 'true match' från loreal, cubus 111,50:-



rouge från loreal, cubus 89:-



stora örhängen, ur&penn 29:-



mini klädrulle, H&M 19,50:-



2-pack läkerol :), Ö&B 15,50:-



ljusblå/vit randig t-shirt, cubus 99:-



mjuka 'jeanstights', cubus 179,50:-



svart tights, cubus 99:-




fredagsmys @ kusinvitamins place

sitter här med erica och vi ska snart äta grönsaker och dip. idag har vi vart på stan med sandra, elr först va dom på skolan i typ två timmar och jag shoppa lite (höhöh, handlade för typ 700 på den första affären jag gick in på). sen tog vi bussen till birsta och gick på ikea^^ ni anar inte hur kul vi hade... orkar inte skriva så långt och erica ska också skriva på hennes blogg.
ha ett bra liv, det har jag :)

 
                                                                                                                                           fridajennybirgitta.


en sprängd banan med kokossylt :)

sitter här med en fullproppad mage och längtar tills imorgon, :)
lagade mat nyss, spaghetti och hemmagjorda köttbullar ;) gott vare, och nu har jag frysen full av det så att jag har nåt att äta efter träningarna. dagen har vart ganska lugn, data, läxor och mera data! imorgon åker jag till erica, saknad så in i bomben! jag ska shoppa på fredagen (när hon är på skolan) och sen går vi nog på ikea! :D stannar där tills på söndag och hoppas att jag får träffa sandra också! sarida you know, power to the people! ;)
nu har jag nog inget mer att berätta, elr jo, jag åker ju imorrn dirr efter skolan så jag vet inte om det blir nån upptadering då, men det brukar ju bli rätt mkt sånt när jag och ercaberka är med varann ;)
hare gött, det kmr jag ha! :)

fridajennybirgitta.



en jätte söt bild som ska föreställa mej och erica som fjortisar ?



hemstudiedag :)

underbartunderbartunderbart!
jag älskar onsdagar, hemstudiedag på varenda en! :D    det är riktigt lyx!
vaknade kvartöveråtta och loggade in, nu ska jag äta frukost, sen ska jag väl jobba lite, och sen ska jag packa till resan mot erica. ;)

jagisch sscreamisch på en delifinisch, så nu ska jagisch walkisch bort från the datorisch ;)
(en blandning av min nonsendikt och verkligheten...)

fridajennybirgitta.



hah, första bilden jag redigerade i photoshop! (bilen va egentligen gul ;)



läkerol, tuggummi, mat! :)

jag tror jag är beroende. så fort jag ser ett läkerolpaket så dör jag. jag tar minst ett tuggummi per dag, idag tog jag tre. jag är alltid hungrig.

dagen har vart helt okej, många lärare på skolan är sjuka nu så det är bara till och chilla på lektionerna. många elever är också sjuka, och det är skönt på ett sätt, blir mycke lugnare då ju. och imorgon är det hemstudiedag, och på fredag är det buffertdag, lyxigt! 8)
veckan kommer bli riktigt bra faktiskt, en dag hemma, 3 dagar i skolan, 3 dagar i sundsvall. :)
nu ska jag nog kolla bloggar och försöka göra nåt vettigt, hörs senare.

fridajennybirgitta.




måndag, :)

nu vart det lite fel...
måndag, :)

måndag, :(

jag tycker verkligen inte om måndagar, spanska, matte, engelska, planering. fast vi har ju sovmorgon då och det är ju alltid ett plus :)
när jag kom hem åt jag och sen åkte jag på träning, 20 kämpande flickor va där! underbart, :D
när jag kom hem nästa gång åt jag igen, fast bara lite men jag är ändå proppmätt nu. måste ju äta efter träningarna för att bli lika stark som hulken, ;) kollade på spårlöst också, inspelat. och sen ringde jag erica och prata med na i trettiotvåochenhalv minuter, och nu är det bestämt! jag åker dit på torsdag kväll (eftersom vi har buffertdag på fredag) och sen går jag på stan medans hon går i skolan på fredagen, hon hade bara två lektioner så...sen går vi på IKEA! underbart säger jag bara! :D ni vet inte hur kul vi har där inne...
sen är jag där tills på söndag, ännu mer underbart!'
ska gå och kolla på tv elr nå med mamma nu, så vi hörs! ;)

fridajennybirgitta.


 

vi kör på en gammal söt bild på mej ^^,

 


sista dagen på sportlovet...

tragiskt, lovet har gått så fort! fast ändå har jag gjort en del...kan inte loven vara längre? två veckor är mkt bättre än en. fast snart är det ju påsklov :) tre veckor skola först bara. och sen kommer ju sommarlovet nån gång i början av juni, om två och en halv månad ungefär, så det är bara att stå ut.

igår va jag ju som sagt hos maria med towe och hanna, vi hade väl skoj. cyklade till statoil, satt med en varsin data i soffan, dansade till jingle bells i mean girls, gick mot måga (fast vi vände vid campingen ungefär...)
men vid tolv måsta jag hem för att jag skulle upp tidigt idag :( åkte med mamma nånstans och sen på hälsingeträning vid ett, jag, hanna, elin, jossan och mirre vart det ;)
när jag kom hem duschade jag en låååång stund och sen fika jag och kolla på jönssonligan, snacka om att dom äger! så jävla kung... :D
och nu är farmor och farfar här så jag ska väl va lite social med dom elr nå...
tack och hej leverpasstej! :)

fridajennybirgitta.



får bli en gammal söt bild på mej...


hos maria, :)

sitter här och kollar på gamla filmer, så roliga! :D
väntar på hanna och towe, sen blire partyyy! jag måste också medge att jag faktiskt längtar till sommaren, jag som älskar vintern! men tänk att få cykla till nore och bada med kompisarna! men nu ska jag tjocka mej med chips, hörs senare. :)


fridajennybirgitta.


partyyyyyyy! :)

nu snart drar jag till maria, kommer bli riktigt skoj! ;)
hanna, towe, jag, maria, sanna h? tror det blir vi, får se! :)
outfiten blir den samma som i torsdags, ljusblått linne och jeanstights.  

fridajennybirgitta.



harsaharsaharsa, blä!

usch fy blä och kramp!
okej, så illa va det inte...
jag, robert, mamma och pappa åkt skidor i harsa, 5 km. och det blåste och va kallt, fast solen va uppe! :)
och det kändes som att det bara va uppför, :( men som tur va så fick jag en 200g marabou när vi åkte hem. :)
ikväll blire partyyy hos maria :D hanna, towe, sanna h, maria och jag, girlpower!
kameran följer nog som vanligt med och bilder kommer sen. ;)
men nu ska jag gå ut för solen skiiiner!


fridajennybirgitta.



en fråga bara, skulle jag passa i mittbena? :)



korv :)

ja, ni ser ju rubriken? idag har jag ätit korv. :) två stycken.
åkte skoter till ett gapsjul (som stavas...?) på växnan med mami och papi och grillade korv. blåsigt vare. fast soligt också. och gott med korv. :)
sen åkte vi en sväng på byn och handla lite smått och gott. åsså har jag ju pysslat hela dagen också. som ni kanske ser på bilderna? gjorde några prinsesskronor av konservburkar, ni får bilder när dom är klar...kanske. och några glasburkar som jag hängde upp i ståltråd och snodde band runt. (se bild)
och så målade jag lite på lamporna också, snart är dom klara och då kommer 'före' och 'efter' bilder. ;)
nu ska jag kolla på tv elr nå, hörs väl någon dag.

fridajennybirgitta.




glasburkarna, :)



den här va iaf min favorit, :)




bilder från partyt, :)

jupp, här kommer bilder från gårdagen...men över hälften vart ju suddiga eftersom autofokus inte funkar :(

fridajennybirgitta.



kvällens outfit, ljusblått linne och jeansleggins. båda från fifty.



hela gänget samlade i soffan.



singstar. :)



födelsedagsbarnet, :)    (fast det va inte därför vi hade partyyy menmen...)



towe och maria :)



sanna och alva, :)



josefine och maria, :)



höhöh, fint maria! :)



hahah, fiiina towe, :)



suddig dans på G ... :)



ja, som sagt... :)



towe är så söt! :)



och vig är hon också :)



alva och sanna, så fina! :)



ja, towe vart lite rädd för vinden ett tag, men så fort kameran kom fram så flina hon i vanlig ordning... :)



'med ett leende på läpparna klarar man vad som helst', :)



och josse vill som vanligt inte vara med på kort, :)


det va allt för mej, tack och bock! ;)





partyyyyyyyyyyy, :)

ojojoj, gud så kul vi hade,
först kom sanna nyberg och vi åkte ner på macken med hennes pappa och köpte dricka och choklad (fanns typ bara 100g apelsinkrokant :/ så det vart en sån...) sen skjutsa han hem oss och då kom towe, maria och josefine n och hade med sej chips och en 200g marabou :) och sanna gömde sej i garderoben och dom sprang och leta na i hela huset, sen kom hon fram och skrämde dom, heheh, :) sen kom alva också med en påse popcorn, sen satt vi och loda och gjorde ingenting ett tag, sen sjöng vi singstar och det va riktigt skojsigt! heheh, alva vart så hes att hon nästan inte kunde prata ett tag... och det vart så himla hot där inne (kanske för att sex snygga tjejer satt och sjöng^^) så vi öppna dörren och när den blåste upp så vart towe verkligen livrädd och skrek som en stucken gris ^^, hahah!
men sen gick vi upp och släckte alla lysen och skrämde varann, höhöh, men towe och josefine våga inte gå upp i mörkret så vi gick ner efter ett tag, och då dansa vi och kolla på mean girls och försökte härma deras dans (jingle bell rock) och det gick väl sådär...;)
och nyss åkte allihopa hem :/ men det här måste göras fler gånger! så himla kul asså! :D och bilder kommer imorrn elr nå, vart typ 250 kort den här gången och jag orkar inte rensa nu, ;)

jag älskar er tjejer.

fridajennybirgitta.


innebandyturneringen,

här kommer bilderna, har inte orkat lägga upp dom innan men bättre sent än aldrig! ;)
och vi va ju 'the hulks' så med hjälp av grön hårspray och svart eyeliner blev vi små hulkar allihopa :)




taktiksnack, :)



krigsmålning på gång, ester är söt! :)



är man hulken måste man ju se ut som honom, :)



linn lever sej verkligen i i rollen som hulken! :)



frida in hulkenstyle, ser sååå läskig ut! :)



ettan och tvåan, frida och ina :)



leon taggar också, :)



och ronja ser ut som om hon ramlat rakt in i sminkväskan, ^^,



jag, sanna och towe solade i väntan på bussen, :)



och ja...ni ser ju själva :)


spelade helt klart med dom bästa och hade roligt som 17 ! tack för den dagen tjejer!


fridajennybirgitta.




torsdag, sannadag?

godmorgon, elr ja...jag vakna typ halv8 -.-' på ett lov! måste va nå fel på mej.
idag har jag vaknat och städat. städade garderoben, rummet, tvrummet, tvättstugan, haha! din morsa jobbar inte här. näe, men din syrra. ;)
fast jag har bara plockat lite, det är så skönt när allt ligger där det ska, och inte på golvet...där jag brukar lägga saker. x)
men nu ska jag måla klart lamporna, kommer bilder senare...fast först ska jag kolla bloggar och så, lyssnar på melodifestivallåtar, det va faktiskt nåra som inte va så usla, typ anna bergendahl och salem al fakir ;)

fridajennybirgitta.



får bli en söt bild på sannapyttipanna för att jag kanske ska va med na idag, :)


längtar efter dej...

nu ska jag sova, gonatt.
imorrn blir det sanna, skojsigt.
på fredag blir det östersund? kanske.
nästa helg erica?

du är allt.
egentligen räcker det, det finns liksom inget annat att säga.
du förstår mej.
du tröstar mej.
du hjälper mej.
du roar mej.
du stärker mej.
du älskar mej.

du är allt jag behöver, en sann vän som bryr sej.
en sån man kan skratta med, gråta med, prata med, leva med...
förstår du hur mycket du betyder?
jag älskar verkligen dej, erica.


fridajennybirgitta.



brödrostskamel,

idag har jag haft en hemmaslappadag, målat, bakat, lagat mat, ätit saffranspannkaka som va värd typ 100kr! seriöst, 70 spänn för två paket saffran ;o
till lunch lagade jag och anna nå som jag inte vet vare heter, men det va typ två tacobröd med köttfärs och ost emellan som man stekte i stekpanna och grönsaker till, supergott!

sen for vi ner på köping och handla och sen åkte vi hem och baka smarriga cupcakes!
recept från foki,
nu tänkte jag gå och käka upp en sån där cupcake och kolla på fuskbyggarna, ;)
hejsvejs,

fridajennybirgitta.



lunchen,



cupcakes,


morsning korsning,

sitter här framför datan nu och tänkte berätta lite om mitt lov hittils, :)

fredag, jag skulle till hanna på partyyy men jag va så jävla trött efter dagen, och sen skulle jag upp halv6 dagen efter så jag orkade verkligen inte. jag och mamma hämtade anna på tågstationen och åkte och handlade. sen åkte vi hem och packa klart. robert och pappa åkte ner till jönköping på morgonen för att köpa en skoter till robert, lynx rave :)
lördag, vaknade som sagt halv6 ! ;o och åt frukost och packade in i bilen, åkte typ halv7 i riktning mot fjällen. i sveg köpte vi bulle och varm choklad, :) kom fram till kära stugan i stockåa och åt mat och åkte längdskidor, soligt och varmt vare ;)
söndag, vi åkte på en skotertur till särvsjön och hälsade på conny och berit i deras nybyggda stuga, sen åkte vi hem och chillade i stugan.
måndag, åkte längdskidor igen, det är faktiskt rätt så skönt ibland, särsklit i nerförs backarna :b bakade en sockerkaka som vart supergod ;)
tisdag, jag och robert körde skoter och dom andra åkte skidor, packade ihop, städade och stack. stannade till hos mormor i hede en stund, och åkte sen vidare mot ljusdal. i sveg stanna vi igen och åt mackor och päronkräm :) pappa sa att han såg leon där på macken, men jag såg ingenting, ;)
onsdag, idag ska jag ta det lugnt och bara vara, eller ja...ska va hemma iaf ;) tänkte måla några lampor vita, kommer bilder senare, och baka cupcakes med syster, :)

puss hej leverpastej,

fridajennybirgitta.



en bild på mej och roberts nya skoter, :)


mobilbloggar :)

hejhej, sitter här i fjällen och bloggar på pappas telefon ;) det är faktiskt inte så svårt att skriva... vi kom upp igår morse och det va så soligt och varmt, och idag hare varit plusgrader! :D har typ bara åkt skoter idag, en ganska lång tur på en guppig led, fick jävligt ont i rumpan :d men nu ska jag äta semla och mysa och sen ska jag sooova! fridajennybirgitta.

vi vann innebandyturneringen!

ja, som sagt vi vann turneringen idag :) men vi hade bra motståndarlag också, och ett superbra lag, och en asbra målis som aldrig hade stått förut men såg ut som att hon inte hade gjort annat! ;o
tyvärr gick det lite sämre för killarna, dom kom sexa...av sex :( men dom hade ju ingen avbytare heller och jag fattar inte hur dom orkade, för själv blev jag trött nästan på en gång ;o
och en annan dålig sak är att vi fick vingummi som pris, och alla andra lag fick choklad och massa gott, men vi fick vingummi...stört :/ men det är inget att sura över, vi fick ju iaf nånting.
jag hade med kameran, 150 bilder vart det ungefär, höhöh, så bilder kommer när jag har tid, elr en kan ni få nu ;)
drar till fjällen imorrn också, och ikväll blire party hos hanna, elr ja...det va typ bara fem st som skulle dit, men hejdå mina vänner! :) ♥

fridajennybirgitta.




här laddar vi för fullt, ;)


äntligen looooooooov! :)

hejsan svejsan i lingonskogen, kom hem från skolan för ett tag sen, hade ganska tråkiga lektioner, so/sv och ma/no -.-' sen när jag kom hem fika jag och nu ska jag börja packa till stockåa, och sen kanske jag bakar elr går ut och går, vi får se. kommer iaf bli grymt roligt i fjällen, som vanligt! ;) och imorrn är det innebandyturnering, och vi får väl se hur det går...vi har bara tränat två ggr och våran plan om outfiten sprack :( så nu måste vi ha vita tröjor, och svarta shorts, men håret ska nog va grönt, och krigsmålning i fejset! :) kommer kanske kort på det sen, (om jag har nån kamera med) sen efter att vi har vunnit finalen, höhöh, så ska jag hem och sen troligen till hanna på maskeradparty, :D men jag ska bara tjata lite mer på mamma så att jag kan åka upp till fjällen med buss på lördagen ist.
sen ska jag också shoppa i gävle elr nå nån gång på lovet, och jag vill så gärna till erica i vemdalen också. kommer nog inte bli så mkt uppdatering på lovet heller eftersom vi inte har nå internet i stockåa, och jag har inte tid att chilla framför datan, fast det har jag egentligen aldrig men det brukar bli mest varje dag efter skolan...
men nu ska jag packa, ha ett bra lov allesammans! :)

fridajennybirgitta.


snöfotboll is tha shiet! :D

gäspgäspgäsp, jag är trött. ska egentligen sova nu eftersom jag är trött men jag måsta bara skriva ett kort inlägg. runt halv fem lagade jag mat, hamburgare mellan rostade bröd med lite grönsaker instoppade, mums! :) sen åkte jag på träning, spelade fotboll i en halv meter snö och hade fys, dom träningarna är riktigt skojsiga, för dom är inte så seriös men ändå anstränger man sej och tränar mkt, särsklit magen eftersom man skrattar en hel del, höhöh,

men när jag kom hem så fika jag mannagrynsgröt och macka, (måste ju äta efter träningen för att bygga upp stor-musklerna) och kolla på 'drömmen om italien' det va väl sådär... men nu ska jag sova, gonatt! :)

fridajennybirgitta.


lunchen, :)

hayhay, åt lunch för ett tag sen och la upp det extra snyggt för att jag tänkte knäppa kort på det, men såklart när jag ska hämta kameran så har pappa tagit med den till uppsala och den andra kameran funkar ju inte så jag testa knäppa kort med mobilen, videokameran och den störda skit videokameran som jag fick från jultidnngarna för ett antal år sen. men mobilen är ju som den är med bild kvalitén, och videokameran gick det inte att ta kort med, och den störda kameran har också bajsdålig bild kvalité. men jag tänker inte lägga upp nån bild för jag hatar när man har bilder med dålig kvalité för då ser det ut som att man tror man är bra på att ta kort, men egentligen inte är det. men det är bara min åsikt. ;)
justeja, jag kanske ska berätta vad jag åt, potatisbullar och bacon och grönsaker, supergott! och jag vet att det är många som inte håller med mej men det skiter jag i, gott äre iaf! ;)


fridajennybirgitta.



sitter här och lyssnar på musik...

tjoooo, nu sitter jag här och undrar vad jag ska göra? och det är rätt knepigt eftersom jag har tuuusen saker att göra just nu, kanske gör nåt tal i matten...
idag har jag iaf bara städat, började rensa ut pysselskåpet som var en enda röra och så gick jag ner och skulle hämta en penna och då börjar jag städa lådan med pennor och skit i, och sen när jag ska slänga nåra saker därifrån så är det så mycke på diskbänken så jag tänkte börja diska (frivilligt? nej, mamma sa faktiskt åt mej igår)  och då börjar jag med att plocka ur diskstället och plocka i diskmaskinen och sen gör jag rent lite i diskhon och när jag ska börja diska så orkar jag inte, så då tar jag en paus vid datan, diskar nog efter maten som jag ska börja laga nu.
ååååh! jämt när jag städar blir det så här, jag börjar med något och hinner inte klart med de innan jag börjar med nästa sak osv.   stört -.-'
men nu ska jag inte sitta här och tröka ut er längre, hörs nog nå mer idag, chiao! :)

fridajennybirgitta.

dagens låt, howie day - collide



hemstudiedaghemstudiedaghemstudiedag.

sitter här framför datan nu, har hemstudiedag idag, som alla onsdagar, ställde klockan på kvart över åtta (så att jag skulle hinna logga in innan halv) och gick och la mej strax efter 10 så att jag skulle kunna sova för en gångs skull, men såklart vaknar jag tjugio över sju -.-' och kan  inte somna om. så jag går upp och skriver inloggningsmejlet så att jag bara kan skicka det sen klockan åtta, men såklart råkar jag skicka det då istället och nu hoppas jag att dom fattar. har bara suttit med datan hittils och snart ska jag äta frukost och kolla på tv, sen blire pluggapluggaplugga!
och städa ska jag ockå göra idag, mitt rum är lite stökigt eftersom jag har två sängar (den ena är systers, hon bor i uppsala) och då orkar jag inte bädda dom och då ligger alla kkuddar i fåtöljen där kläderna brukar ligga, så kläderna hänger på stolen och så är det. plus att det ligger lite saker på golvet och garderoben behöver röjas, höhöh, får se om jag hinner med nå skoljobb idag för jag ska baka också, cupcakes elr wienerbröd ;)

här kommer en bild på mina två sängar^^

fridajennybirgitta.



sååå skönt, 2.10 bred tror jag :)



höhöh, dagen lite snabbt sådär...

degan har väl vart som vanligt, skola, fifty, hem, fika.
på fifty köpte jag ett sött linne från only och ett par rosa pieces trosor :)
och på skolan skulle vi skriva en 'nonsensdikt' där man kunde skriva om vad som helst och använda ord som inte fanns, busigt^^ jag körde med mkt -isch på slutet av orden och svengelska lite här och där, hihih, en rad va typ:
'...och jagisch screamisch som en delfinisch'
på matten skratta jag 'lite grann' med maria, vi jobba inte särskilt mkt...elr iaf inte jag, höhöh. jag kom nyss hem och har stoppat i mej en macka, ska snart gå och laga mat, skojsigt! ;)
här kommer bilder på köpen, (höhöh, varje gång jag tar fram kameran för att knäppa nåt kort blir det alltid mååånga)

fridajennybirgitta.





dom rosa trosorna, 49:-



ja ni ser, 'pieces'




det blåa linnet, 129:-



som sagt, ONLY (fick ta medium för det fanns inte small)



'dagen' i väntan på maten.

tjolahopp tjolahej,
jag har kommit på att mina inlägg är väldigt tråkiga, dom va faktiskt bättre på förra bloggen, elr vissa iaf. ska försöka bättra mej och inte skriva så lååånga tråkiga inlägg som ingen orkar läsa. -.-'

men iaf, min dag:
skola,
märtas med sanna, sanna och elin,
maaat snart,
fotboll ikväll,

måste bara berätta om märtas, hahah !
när vi skulle åka från skolan med bussen hade jag nå heroin anfall, jag kom med världens dåligaste skämt och garvade ihjäl mej åt dom, elin va den ända som fatta. sen i bussen hålla jag på likadant och elin typ skrek att vi skulle på märtas så jag tror hela bussen antecknade det. och sen gick jag, sanna n, sanna L och elin på märtas och köpte glass, och som vanligt öste vi på rejält. höhöh, tre kulor va det ja... och sen villa sanna n och elin köpa nachos på finess eftersom elin måsta äta innan träningen och sanna va så hungrig, så vi gick dit men när vi ska gå in på finess vänder sanna L och elin eftersom några nior och åttor på skolan sitter där och dom va ju med i bussen, piiiinsamt tyckte dom^^, men jag och sanna n fortsätter in och köper varsin klubba utan att märka att dom andra är borta. sen hitta vi dom på fifty och dom sa att niorna och åttorna som satt där skulle tro att vi va så fet om vi först gick på märtas och sen på finess.
sen kollade vi rynt på fifty och jag hitta ett jätte gulligt linne som jag ska köpa imorrn, :)

nu ska jag gå och äta och sen åka på träning, hare' ;)

fridajennybirgitta.


lite bilder sen heldagen,





min lilla grupp som inte vill visa ansikterna :)




sammarbete, :)



resultatet, ser inte så gott ut men det va super gott ! :)






disktime! :)



cissis finfina öga, tror hon tagit bilden eftersom hon hade kameran mer än mej :)




en av cissis fiiina bilder, :)


kommer fler sen om jag orkar, ;)