orbadenIgår åkte jag till orbaden och provjobbade ett 10h-pass som ändå gick snabbt och var jättekul! Det bästa var väl kanske när jag mitt i städningen fick order om att smaka minst en av varje från dessertbuffén. Kom inte hem till sängen förrän 02:30 och fyra timmar senare var det bara att hoppa upp igen och åka ner till älvvallen. Bussresan har varit ovanligt lugn eftersom hela laget har sovit flera timmar, men efter lunchrast i Timrå är vi snart framme i Bollstanäs för första bortamatchen. 

erica 20

 
Igår fyllde min enastående kusin, allra bästa vän & partner in crime 20 år!!
jag har redan varnat dig att inte tömma hela systembolaget (orsaken syns ju på bilden..) men hoppas du firade ordentligt utan mig!! 
 


Den här veckan har bjudit på regn, sol, snö och hagel, u gotta love aprilväder! Jag och mamma har tränat på pace, varit till Alm i Järvsö, ätit på condis kaffehus, sopat huset inför målning, bakat och lagat mat åt pappa & Kenth. Jag har även varit på en spännande arbetsintervju, lunchat med Hanna och Jonas, hälsat på farmor & farfar med Anna, fredagstränat, badat Jacuzzi med Hanna, Johanna & Albin och sedan åkt vidare på kicks med Amanda & Sanna.

seriepremiär


Den här veckan har jag tagit fram mina Vans ( =vårtecken af), lyssnat på Petters föreläsning i hudik, bakat bröd, snickrat med mamma, fikat i växthuset, varit på tröjsläpp på järnvägs med föreningen, köpt med glass och choklad och hängt hos Linnea efteråt, gjort pizza med Linn & josse och visat magaluffilm för dem, kollat film med mamma & pappa och idag: seriepremiärat mot Brommapojkarna i fotbollshallen. 

sunny sundayI lördags skjutsade jag ner Albin till Amanda och blev kvar där i soffan med trevligt folk några timmar. Skådade både bugg och twerk-lektioner, åt popcorn och ställde upp som bakgrundsdansare till Johanna (aka Beyoncé). Igår åkte jag och Maya till glysis för att spela match med Delsbo. Det blev en solig förlust och jag fick hjärtklappning av en celsius haha. På eftermiddagen tog jag och Albin en promenad i solen, hälsade på hans farmor och farfar, gick hem till familjen Grevgård och tog sedan ännu en promenad fram och tillbaka längs den soligaste sträckan samtidigt som vi smed planer. Så himla fin dag som gav så himla mycket energi! Idag vaknade jag pigg och glad tidigare än vanligt, så har redan hunnit med att storstäda, tvätta skor och kläder, äta en lite lyxigare lite godare korv med bröd och dricka kaffe på altanen. 

latelyDen senaste månaden har innehållit: sista fullspäckade helgerna på creperiet, extremt mycket fotboll, gröna sköna smoothies, Hannas 20-årsfirande, Birsta med mamma, promenader med Albin, en långfredag på Jonsbo + Järnvägs, påskhelg i stockåa, fina vinterdagar som blev vårdagar, longboard-premiär med Sanna på föne flygfält, fimredigering sena nätter, cappuccino på nyöppnade korvfabriken, snickeri & pyssel, biteline-pizza & 2-dagars på oskars i Sundsvall med Erica och hennes gang, thailunch med mamma och pappa en onsdag, fotografering på trux 30-årsjubileum och högskoleprov med lunchrast på Janssons.