2v sommarlov

De första veckorna på hemmaplan har jag försökt carpa som det sommarlov dem varit. Dock har jag antingen haft alldeles för fullt upp eller varit extremt rastlös. Aja, mycket lugn i kroppen och tagg på att börja jobba har det gett. 


Jag har mest pysslat på hemma med mamsen, segelflugit över Ljusdal med pappsen, käkat crepes och glass med Mikan, Henke och Wille, smugit på korna i dimman, spelat fotboll i modersklubben, utflyktat och promenerat med Albin, lyssnat på grabbarnas frågor om universum mitt i lördagsnatten, ätit italienskt på altanen, bakat och umgåtts ikapp med Melker. 


sommarn

(som ju bara börjat)

En utekravall i Linköping, middagar på balkongen, en perreferre, skolavslutning med tema pre-midsommar, några picknickar i parken, en utflykt till Söderköping, omhändertagning och bortlämning av blommorna inför sommaren, en brännbollsturnering, en sista kravall på trappan, en sista middag med gänget, några morgonpromenader, mamma-besök i Norrköping, utflykt i kohagen och nu ett efterlängtat sommarlov som startat med 25årsfirande av brorsan, lite renovering i syrrans hus och en sväng till Erica för shopping, drinkar och skratt. 


våren

En tjejträff hemhemma, några dagar hos Mikan i Uppsala, födelsedagsfirande & födelsedagsblommor, en tripp till Kaspers Malmö & Köpenhamn, de sista projekten och uppgifterna i ettan på LiU, frisbee-golf & longboard, snabb pappa-påhälsning i Norrköping, pride-parad och plugghäng i en stad som blommat ut. 


vintern

Några vintriga dagar hemmavid, en glamorös gdk-sittning, en tripp till kusin och kusinbarn, mamma-tid i stockåa, födelsedagsfirande och konserter med Kasper, en oförglömlig skidresa till Sestriere och en drömmig påsk i stockåa med hela familjen.