sjukstugaImorse åkte jag ner på köpingen för att göra enkät. Insåg dock ganska snabbt att det inte funkade pga att febern hade smugit sig tillbaka. Pappa var snäll och skjutsade hem mig och istället har jag spenderat precis hela dagen i soffan. Lite glass, mycket te, massor med grey's anatomy och ett lass tjockpannkaka med egen myrbärssylt & björnbärssylt räddade ändå denna trista dag. 

ALBIN 20I lördags kidnappades Albin till afterskin i Järvsö, sen mötte jag dem på kicks där vi var 11 pers som åt gott. I present av mig fick han ett fotoalbum med bilder från alla de år vi har levt det bästa grannlivet man kan tänka sig! Vi åkte vidare hem till honom där vi körde pikande jag har aldrig-frågor, mörkerkurragömma och hade mycket trevligt. Sen vidare ner på krogen där jag & Sanna försökte få igång det nedre dansgolvet utan att vara riktigt överens med DJ:n. Men dryga och envisa gav vi oss aldrig och tillslut blev dansgolvet fullt, då var mission completed och vi gick upp och dansade istället haha. Det tog nån timme att fixa skjuts hem, men jag och Johanna roade oss med annat medan Albin ringde halva kontaktlistan. 


Efter 4 timmars sömn var det bara att hoppa upp och åka till Järvsö. Jobbade med Ella hela dagen och det var väldigt lugnt så vi hann prova nya crepes, dricka chailatte och skratta åt folk. Linn och Erik kom förbi och fikade en sväng också så då fick jag äntligen krama om Linn ordentligt innan hon åkte tillbaka på sin GMU. När jag slutade åkte jag och väckte Albin (som sov till 17??) och vi städade bort festen. Sen gick vi över till mig och lagade pulled beef tacos, riktigt jävla gott! 


Jag har gått blivit lite krasslig nu igen, det kommer verkligen så fort jag tar minsta uppehåll från träningen. Så måndagen startade jag med en riktig C-vitaminbomb till smoothie. På eftermiddagen fick jag tid hos sjukgymnasten som körde el och laser i mitt överansträngda baksida lår. Han knäckte även lös ryggen och hela nacken som jag får låsningar i hela tiden, så jag kände mig helt ledlös när jag gick därifrån. Åkte ner på träningen ändå för att kolla på och hänga med Tove och Linnea som körde rehab. 


Idag har jag haft lite feber så har varit hemma hela dagen. Har passat på att baka, tvätta, städa och var tvungen att gå ut och skotta eftersom det snöat ganska mycket de senaste dygnen. Skönt att få komma ut i friska luften och göra fint på gården innan kvällen spenderades i soffan. 

ERIDAI tisdags kom en mkt saknad Erica hem till mig!! Vi tatuerade varandra med spritpenna, fikade, gick farmor på nerverna, åt sushi och skrattade som vanligt. På onsdagen jobbade hon med mig på creperiet där vi provsmakade alla sorters crepes och drack chailatte. Annars har jag varvat jobb på creperiet med massa fotbollsträningar. I fredags kom förebilden Sebastien Boudet himself förbi och provade crepes med sin familj som är i Järvsö på sportlov. Igår satt jag uppe och pysslade med en present hela kvällen, nästan så jag glömde bort att äta. Imorse var det samling kl 08, sen rullade bussen till Sundsvall för match mot SDFF. En riktigt härlig vinst på 1-0 mot ett lag som spelar en division högre. I bussen hem har My haft segerdans för oss tills godiset gick ur kroppen. 


creperiet & bergskrogenEn ledig solig dag tog jag en promenad ner på sjön och insåg once again hur jävla fint vi bor, älskar verkligen vårat Jonsbo. Jag hängde upp balbilder på väggen som gör mig lycklig varje gång jag ser dem. 


I onsdags var det tjejkväll på sportringen och vi i damlaget fick gå modevisning, dela ut goodiebags, fota och äta upp alla snittar. 


I lördags satt jag, Hanna & Johanna hos Albin (utan Albin) och snackade i flera timmar innan vi åkte ner på kicks och träffade några av grabbarna. Vi har pysslat, ändrat och ordnat mest varje dag på creperiet så nu är det ännu mysigare, finare & bättre. Det kommer fler & fler folk och vi har det bara roligare & roligare! När vi hade stängt i söndags hann jag inte längre än ner på Järvsö innan Albin ringde lite smått stressad över att de bara var 3st i serveringen på bergskrogen den kvällen. Så lite lagom nervös med sibyllakäk i handen for jag tillbaka upp och hoppade in och jobbade hela kvällen. Svårt att försöka lära sig en helt ny restaurang mitt i sportlovskaoset, men det gick faktiskt bra och jäklar vad roligt det var! 


Igår hjälpte Robert mig att handla och öppna creperiet nån timme innan Lars kom dit direkt från USA. Malin kom in då & då också, så ibland var vi 4st i den lilla lilla kuren. Men det behövdes nästan nu när Stockholm har sportlov vilket innebär latte latte latte och extraöppet hela veckan. På kvällen hade vi beeptest och bönmöte på älvvallen.