vår sista torsdag på vintergatan

torsdagar har alltid varit dryga, med tråkiga lektioner och slut vid fyra. men det är endå sorgligt att detta var den sista dryga torsdagen på skolan... aja, ska inte deppa ihop och istället njuta av sista veckan med klassen. kollade på film, gamla bilder sen sjuan och chillade runt på skolan innan jag åkte hem till leon och sov en stund. sen köpte jag köttbullar och åkte hem och lagade mat till familjen som äntligen är samlad igen (förutom uppsala-anna då, men hon flyttar snart hem)


överraskning

var tänkt att dream-teamet skulle överraska anton med glass och gott på nore ikväll. men när han och towe anlände med båten var det så kallt och blåsigt så vi åkte och satte oss på towes altan och fikade istället. blev massa prat och tjafs men nog kunde vi skratta åt antons värdelösa skämt ändå. och nu har brorselibrorsan äntligen kommit hem från både grekland och tallin. skönt att ha någon att bråka med igen..


vardagsmys

jobbade på stenhårt igår och blev klar med ett och annat. piffade till mammas rabatt med stenar och tjänade en slant också. sen ringde jag linn som jag saknat så mycket och pratade en timme innan jag insåg att jag stog nydushad och hungrig och skulle träffa dream-teamet om en halvtimme. så jag slängde på luren och agerade spindelmannen innan jag prick klockan sju rullade in på coop. där köpte vi lite chips innan vi stack upp på gymnasiet för att spela volleyboll. dock var det fullt, så vi åkte hem till linn och kollade på skräckis istället, med världens bästa dream-team!


sista hemstudiedagen.

igår hade vi opponering på uppsatserna mest hela dagen, och det gick väl okej. på vägen hem svängde jag in och köpte choklad till bästa mamma som morsdagspresent, sen sydde vi två mitt slöjdprojekt (ett linne) som inte är det enklaste att göra. blev nästan klar så idag ska jag fortsätta med det, göra klart de sista arbetena jag har kvar i grundskolan och flytta stenar för att tjäna lite cash på vår absolut sista hemstudiedag på vintergatan. känns inte alls bra.

♦ ♦ ♦



morsdag

har agerat flyttfirma med pappsen idag, anna flyttar ju hem från uppsala över sommaren för att sedan flytta till hudik till hösten. sen tog vi motorcykeln till farmor och farfar där det bjöds på morsdagstårta, mysigt värre.


lördag . söndag

igårkväll hämtade jag upp henke, erik och josse och drog upp på gymnasiet där det var en himla massa folk. vi tog med oss sandra, jennifer och johanna till gräsplan och lirade som eliter innan dom andra stack och leon kom så vi kunde ta över sandplan. när vi tröttnade åkte jag, josse, henke, erik och leon runt lite överallt innan vi hamnade hos leon och kollade på när loreen tog hem eurovision och snackade hemlisar. efter tolvslaget åkte jag och leon hem till mig och sov. vaknade rätt sent och fixade frukost på altan och busade innan han stack hem och jag satte mig här och redigerade lite bilder. nyss kom mamma och pappa hem från uppsala med läckra examensskor till mig. så nu är jag helt redo för examen.
image description

ranungen & jonsbo



föne flygfält

igår fixade jag brakfrulle till mina päron innan jag gick över till grannarna. studsade studsmatta och grillade hamburgare, sen tog jag och albin mopparna till föne flygfält och utforskade, lekte runt och fotade lite.


gymnasiet

käkade som sagt pizza med min fining innan vi stack på gymnasiet med linus, erik och pär och spelade lite fotboll. tog en sväng på ica också där vi köpte oreoglass, chokladpudding och proteinmjölk. sen tillbaka till gymnasiet igen och spelade volleyboll och fotboll med hanna, sandra, maria, ronja, jimmy och joel. blev där några timmar och hade det trevligt innan jag vråltörstig åkte hem vid elva och sitter nu och dricker det godaste i världen, kallt och friskt vatten, och kollar på wild child i väntan på att mamma och pappa ska komma hem.


25 maj

behöver jag ens skriva att vi satt ute mest hela skoldagen och hade det hur varmt och bra som helst med plugg och med andra ord? standard nuförtiden ju. fick sluta redan vid tolv så jag och josse köpte varsin portelloglass och satte oss på hennes gräsmatta och solade en stund. sen åkte jag hem och hjälpte mamma i växthuset innan hon fick hjälpa mig att sy mitt slöjdarbete. drog förbi ett mysigt åskväder också, men det hör liksom sommaren till. nu ska jag käka pizza med min leon och senare ikväll blir det nog volleyboll med bra folk.

 


1 månad

med världens bästa kille! ♥


torsdag

himla härlig på skolan där vi även idag spenderade mesta tiden utomhus. fick en del gjort och känner att jag börjar bli redo för sommar. josse följde med mig hem även idag och vi tog på engång med oss glass ut i solen och stekte nån timme i min nya bikini från barcelona. pratade om allt möjligt, lyssnade på musik och sprutade vatten på oss själva titt som tätt för att inte brinna upp. när hon åkte hem drog jag och pappa på träning där han fick vara stand in-tränare. himla varmt och skönt! när vi kom hem gick jag ut och hjälpte pappa i värsta jobboutfiten, frös inte ett dugg med endast shorts på benen. nu hejar vi på loreen som lätt går vidare ikväll.

 


sommardag

jättehärligt väder även idag. över 20 grader, åh så underbart!
började dagen med idrott på älvvallen, sen köpte jag och alva varsin drickyoghurt och efter lunch satt vi och ungefär hela skolan ute i finvädret och solade, spelade pingis, volleyboll och pluggade. kommer sakna gemenskapen på vintergatan så enormt. efter skolan köpte jag och bästa jossi tobleroneglass och åkte hit hem och käkade den i solen på altanen. hade tänkt gå ut och fota, men då svängde jonas, subäck, joel och anton förbi så vi följde med dom till ranungen där de galningarna tänkte bada. dock var det bara subäck som vågade.. sen åkte hela högen hem till mig, fotade gulliga bilder, solade, skrattade åt knugen och käkade sallad. när dom åkte hem gick jag och josse ut och fotade ännu mer, många söta bilder kan jag lova att visa inom kort.

fint

käkar pannkakor på altanen och smälter nästan av solen. ska snart ta cykeln ut och fota lite flowers. 
men jag känner lite som knugen om alla miljoner uppdateringar om fint väder idag, så typiskt svenne så fort solen kikar fram. åh, älskar vårt land! ♥

 


KLAR

-med uppsatsen. har suttit och råpluggat hela dagen, så nu ska även jag ta mig ut i sommarvädret med sista kakan som är kvar, hehe... så otroligt jävla skönt!


blir helt varm i hjärtat


svält

-åt nog lite för mycket kakor, glömde liksom bort att käka middag... så går det när man är ensam hemma.



foto

något jag älskar, men inte riktigt hinner med längre. blir förhoppningsvis bättre när jag gått på sommarlov. och börjar på ett mediaprogram till hösten. kan ju inte ha en såhär tråkig blogg med instagrambilder mycket längre. insperation har jag så det räcker, det kliar i fingrarna när jag läser bra fotbloggar och fototidningar, men tid skulle jag behöva mer av.


kakkalas

startade dagen med fotbollsDM på älvvallen med tjejerna på skolan. edsbyn tog dock hem segern med 1-0. fast det var rackarns nära att jag nickade in den i sista sekunden, men nära skjuter ingen hare. fick fort som tusan duscha och ta oss till skolan men blev nästan nerpräjad i diket av en buss och fick vänta på bommarna i cirkus tio minuter. hann göra mitt sista nationella och fick påhälsning av ljusdalposten i galax innan jag och alva åkte på coop och köpte ett varsitt kakpaket. nu sitter jag och jobbar med uppsatsen och tröstäter kakorna så jag får ont i magen, bajs.


livet.

gick ju sådär med min uppsats idag.. bättre lycka nästa gång? nej, för vi har ingen nästa gång!!!!! åh, pallar inte.
rensade telefonen istället. och dreglade över linnena i förra inlägget. pratade med linn (som tillsammans med franskaklassen drar till frankrike inatt) och josefine några timmar. kollade även igenom massa gamla bilder och filmer på datorn och minns det som igår. gör lite ont i själen att veta att det aldrig kommer tillbaka, att tiden bara går. men samtidigt har jag det hur bra som helst just nu, och skulle inte vilja ha något annat i världen om jag så fick önska mig vad som helst.
'



13:38

-one step above 
sitter och skriver uppsatsen men har verkligen 0% ork och energi till det just nu. det enda jag kan tänka på är vad jag ska belöna mig med för gott senare. kan även pusta ut efter att äntligen ha beställt en ny examensklänning.  hörs.

helkul helg

det är mycket nu, därav brist på bloggning och annat än lånade instagrambilder.

i fredagskväll åkte jag, linn, josse, leon, sanna, towe, henke, anton, linus, pär, erik, oscar, marc, & anton på nore. vi hjulade i solnedgången, klättrade på tak, babblade på, tände en brasa, grillade marshmallows och fick påhälsning av mikan. vid tolv åkte jag och leon hem till honom i borr och käkade najtmejk innan vi gick och la oss ganska på engång. vaknade inte förns vid tolv, åt frukost och gick ut i finvädret och spelade lite fotboll, busade på studsmattan och skrattade åt manne. åkte hem vid tre, bytte om och slängde i mig mat innan jag åkte på ULträff vid fyra. lyssnade på en himla bra föreläsning, skrattade som vanligt åt allt möjligt, fikade och längtade till gotlandsresan om bara fem veckor med det härliga gänget. sen hämtade jag och linn en pizza och åkte hem till henne och åt den framför percy, buffalobill & jag. halv nio hämtade vi upp sanna, towe och josse och åkte till nore där linus, marc, anton och erik var. men vädret var inte på topp så vi mötte upp leon, åkte förbi pär och tutade som galningar tills han kom ut och körde samma visa utanför oscar. vi åkte upp på gymnasiet och körde moppe-kurragömma och jag, sanna och linn vann storslaget. sen tog vi en sväng på coop innan vi satte oss och kollade på fotboll hemma hos marc. mycket trevlig kväll, trots fulväder, med vårat dream-team.

bilder lånade av linnsan.


hudik

det blev en jättetrevlig kväll igår med tacos på altan, pingis i garaget, kortspel och en linn som sprang och lekte med ipaden.
imorse åkte robert till Kos (grekland) på studentresa med nio brudar, pappa åkte till sandviken för att flyga och jag och mamma åkte till hudik och kollade på lägenhet åt anna och shoppade. fick med mig ett par militärgröna byxor, ett linne, gråa mjukisshorts och lite annat smått. hittade även två eventuella examensklänningar som jag kan ha istället för den knallrosa jag köpte i barcelona.
nu har vi käkat en asgod sallad och senare åker jag på nore med ett härligt gäng för en kul kväll.


kristihimmelfärdsdagen

jag och mamma kikade in på Pomeranshuset vid vattentornet idag och fick smaka på chokladpraliner från öland och lukta på citrusträd av alla sorter. det var hur fint och mysigt som helst. köpte med oss lite italiensk pasta och tomatsås och en växt med supersura, men goda, frukter. storhandlade även på coop innan vi åkte hem och lagade tacos som vi ska äta så fort grannarna kommer hit.

 


premiärgrillning

igår åkte jag till leons tomma hus och fick vara ensam hemma där ett tag med en expressen som underhållning innan han och hans mamma kom hem. mästerkockarna lagade då superdupergod mat och det blev första grillningen för mig iår (vår grill är trasig, bajs..). stannade där hela kvällen med chips, film, mys och kort påhälsning av josse och mikan.
imorse väcktes jag av en inte så glädjande nyhet. jag vart nämligen tvingad att följa med pappa och robert och såga i tallåsen.. stog ut i tre timmar med hjälp av fika och radio i hörselkåporna. nu ska jag och mamsen ner och handla, för ikväll kommer grannarna över på middag.


chillar i vardagsrummet

-med ett plinkande piano och mysigt fårskinn bland mammas alla växter.


hemstudiedag & friluftsdag

i tisdags hade vi mattenationella och hemstudiedag. när vi inte orkade plugga mer åkte jag och leon hem till honom och bakade äckliga chokladbollar, retades med manne och kollade på monsters inc. fick sedan skynda mig hem för att hinna byta om och slänga i mig pappas pannkakor innan säsongens första fotbollsträning. har liksom varken haft ork eller lust tidigare, men det var roligt och inte så farligt som jag trodde efter ett uppehåll på typ fem månader.. pappa belönade mig med glass efteråt också, så det var tipptopp.
idag har vi haft friluftsdag på skolan med la crosse och brännboll. himla kul förutom att mitt lag förlorade alla matcher...

 

 


måndagdagdag

hela dagen har vi jobbat med uppsatsen och jag kom knappt någon vart... lär bli många sena pluggkvällar på slutet för min del. fick även påhälsning av tjejjouren som verkar bra och fint. nu ska jag försöka ta tag i pluggandet lite innan bodyattacken ikväll.

pingiskväll

igår kom leon, jonas, marc, linus, oscar och pär hem till mig strax innan sex. jag var ensam med massa grabbar en bra stund innan sanna löfgren kom till min räddning. vi spelade pingis i en timme innan segisarna josse, mikan och linn kom. sen kom även anton och towe och då blev det tacos. resten av kvällen bestod av pingis i garaget, med andra ord och stränga order från bästaste linn. nån gång efter elva åkte hela högen hem, förutom leonpeon som stannade kvar över natten. det var så mysigt så vi kom inte upp ur sängen förrän vid två då det blev våfflor till frukost. sen spöade vi mamma och pappa i pingis och fick påhälsning av farmor och farfar innan min finaste åkte hem.


köksinvigning

igår var jag, linn, josse, mikan och massa vuxna hos ottossons för att inviga deras nyrenoverade, skitfina kök. det bjöds på jättegod plockmat och efterrätt. de vuxna minglade runt medan vi barn skrattade åt mikans kusin, hade konsert för henne med vår låt och gick igenom mikans underbara garderob.
sen tog vi epan och moppen till subäck där erik, henke, leon, linus och jonas var. chillade lite framför tv:n innan pappa hämtade mig.
idag har jag städat och fixat här hemma för ikväll kommer ett fint gäng och lagar tacos, spelar kubb, pingis i garaget och har förhoppningsvis en grym kväll.


friday

jag överlevde natten trots att alla spöken och inbrottstjuvar härjade i huset. hade en långtråkig dag med nästan bara matte så vi fick spela med andra ord på rasterna för att inte dö ut. efter lunch åkte jag och halva klassen på badhuset för livräddning och bad, ganska kul förutom alla hundratals liter vatten jimmy hällde över mig...
ikväll ska jag hem till mickis på tantkalas, awesome!


tjejkväll

gick på tjejkväll med en himla massa brudar från 6 till 9 ungefär. köpte två par trosor på fifty och fick en generös goodiebag med ett till par trosor, en tröja, chokladask, block, halsduk och skittuffa only-knappar. kollade på modevisning, minglade runt som dom storstadsbrudarna vi är på de olika affärerna i centrumhuset och fikade på finess. mysig kväll, men mindre mysigt var det dock att åka moppe hem i spöregnet och komma hem genomblöt till ett tomt, mörkt och ödsligt hus. sover visst själv inatt...


musikaliskt

mesta hela dagen har vi repat på examenslåten och redovisat låten som jag, mikan, linn, josse och towe skrivit alldeles själva och fick beskedet att själva låten var i mvg-klass, sången däremot skulle vi träna mer på.. fick även klasströjorna idag och är väl lite besviken på framsidan, men men. ikväll ska vi nog på tjejkväll på köpingen och kanske bodystep efter det.


.

- skriver uppsats, funderar på om jag ska gå ner och hämta en kaka och lyssnar på gamla svenska klassiker, ganska trist.

.
.
.



onsdagsponsdag

imorse tog jag moppen till skolan, trots regnvädret, så med en blöt rumpa spelade jag och mina rainbowskompisar basket. sen fick vi galaxare äta pizza och kebab till lunch, ganska najjjs. på skolan har vi bara lekt med brandsläckare, skrivit på vår egna låt och börjat sjunga en låt till avslutningen, ungefär.
har lite bilder från de senaste dagarna som jag kanske visar ikväll, orkar inte nu...


tisdagen

igår lagade vi skitgoda lövbiffsrullader och hasselbackspotatis på hk:n. våra blev egentligen godast, men det tyckte visst inte malin så leon och mikan vann tävlingen och vi fick ta deras disk... sen åkte vi på skolan för hemstudiedag och genomgång av världens jobbigaste uppsats vi ska skriva såhär på slutet då orken inte längre finns där.
vid sju på kvällen tog jag, linn, mikan, josse och leon mopparna till nån enslig brygga vid golfen där killarna från tallbacken fiskade. blev mest skratt åt mikan, bottennapp och bara en ynklig liten fisk.. så vi åkte upp på gymnasiet efter ett tag och spelade fotboll och körde burken istället.
ännu en dag fylld med sommarkänslor, antagligen för att sommaren verkligen närmar sig nu!


måndag

hade sovmorgon till tio då vi kollade på en teater på slotte. käkade sedan god lunch på skolan och satt ute i solen och bara njöt innan det var planering och sen mys med film och chips innan vi fick sluta. stannade kvar en timme extra med towis och kollade på när våra pojkar spelade pingis i solen.
när jag kom hem lagade jag och robert värsta goda räksalladen innan jag stack på afrodans med mikan. och som om det inte var nog med träning promenerade vi med josse också. hamnade till slut på gymnasiet där vi spelade fotboll och busade runt med jonas, leon, linus, pär, erik, emil och oskar.
bajskul dag med sommarkänslorna på topp!


söndag

fick en rejäl sovmorgon efter lite sömn senaste nätterna och vaknade till sol och finväder. fixade frukost innan jag stack ut och gick och sprang en timme. ska verkligen försöka hålla igång med träning nu fram till sommaren för jag märker att det får mig att må som en stjärna och sova myyycket bättre.
tvättade moppen och plinkade på pianot lite också innan farmor och farfar kom hit för att käka, fika, skratta åt farfars skämt och kolla på bilder sen barcelona.

hehe, farfar fick nöja sig med barnsligaste muggen pga för skakiga händer för att hålla i mammas finkoppar..


gröna lund

igår tog jag, towe, sanna löfgren, josse och linn bussen till stockholm där vi mötte upp mikan. kollade runt lite på stan innan vi tog oss ut till gröna lund. där träffade vi leon, anton, jonas och marc som vi hängde med i princip hela dagen. vi åkte massvis med karuseller, skrattade åt allt och alla, hamnade i bråk med några som snodde leons keps (det slutade bra, vi fick tillbaka kepsen och dom blev utslängda), spelade på allt möjligt och fick åka kärlekstunneln med världens finaste pojkvän. ♥
vid åtta tog vi tjejer oss till centralen och fick reda på att tåget var försent nästan en timme. så vi satte oss på donken och pratade med några trevliga killar från nynäshamn ett tag. sen väntade en skön och rolig tågresa hem där jag och mikan busade upp oss rejält med hemliga uppdrag och barnslig nyfenhet på allt vad man kan göra i ett tåg.
en bra dag med bra människor helt enkelt ♥

bilder lånade av linnsan och towis

summer

 

 


+ + +


friday

kom hem mitt i natten i onsdags så igår var det en trött, men glad och sprallig frida som åkte till skolan. ballade ur totalt till och från men hade samtidigt den roligaste skoldagen på länge! och dagen blev inte sämre när jag följde med leon hem och käkade glass, spelade fotboll och bordshockey, käkade mat och fick påhälsning av ett helt gäng grabbar.
idag hade vi en rätt skön dag på skolan med nästan inge plugg, god mat, efterrätt, tjejsnack och fick sluta efter lunch. följde då med jossi hem och fikade, lånade antes kepor och insåg att vi nog måste va coolast i världen!
och efter massa krångel så är det nu bokat och klart att jag, josse, linn, löfgren och towe tar bussen till stockholm imorgon och går på gröna lund med mikan och några grabbar från klassen (om dom nu törs va med oss..).
kommer bli awesome med de bästa vännerna!!

(skitnajs kvalité, men vi är för coola för att bry oss!)

 


kär

i finaste killen på jorden! ♥

bacelona

 

packar ihop set sista nu innan vi sticker på resans höjdpunkt: chokladmuseumet! sen blir det lite shopping innan vi flyger hem till sverige igen. har haft skitbra dagar med världens knäppaste och bästa familj, berättar mer detaljrikt när jag har kommit hem och så.