rolig lördag kväll.

kollar på teve och käkar godis. ganska slut efter hälsingeträningen som bestog av två timmars träning, mat och sånt, sen två timmars match. grymt. åt hemmagjord pizza för ett tag sen och ja, ska väl inte lägga mej alltför sent heller eftersom vi har fotbollsavslutning i gävle imorrn. nu har jag det sagt. hej.

lördag

drar till alvvällen, sen vidare till bollnäs på hälsingeträning nu, vi höres.

höstlov

var typ ett år sen det va det nu. ;)
ligger i sängen med datorn, ska sova och tagga till hälsingträning imorrn vid elva elr nå i bollnäs, läre vakna sju iaf och det är väl det minsta man kan begära när det är lov och så. vart en hemma kväll med idol och massa idag. och imorrn blir det väl ungefär samma för vi har fotbollsavslutning i gävle på söndag.

enno

sitter med hemtentan och försöker svara lite logiskt men det går ju som det vill med det...
fattar inte sådär jättemycket om värmeläran.

kungarna av dodgeboll.

jag, sara, jennifer, ante, albin och ida tog hem segern på dodgebollturneringen idag. proffsigt värre. fick en marabou, nån tröja och en kondom påse för de. sen fick jag fairplay priset också, så det vart en bilpåse med. grymt!

tosdag.

drar snart ner till bussen, så blir det dodgeboll turnering på tennishallen.
och grattis till världens bästa tuva som fyller fjorton idag! ♥

dagen som hamnade mitt i.

idag har jag hunnit med skolan, idrott, äta på mammas jobb, pianolektion, fotboll och sen en låång dusch på det. imorgon är det dodgeboll turnering. passa er säger jag bara.

lets join the circus.

grattis sanna nyberg, du är verkligen bättre än bäst,
du får mig alltid att le, du är så härlig, kommer där
med alla dåliga skämt som man ändå skrattar åt.
jag älskar dej.












don't stop believin'

sitter och myser i en fåtölj med massa kuddar, ljus och läxor. gjorde nyss klart engelskan och det är verkligen skönt. ska ta och läsa lite nu också så kan man ju hoppas att allt blir bra sen.

vanlig stressig dag idag. skola, hem, bakning, läxor, sova.
och nu är det bara sextio dagar kvar till julafton!

sanna haglund <3

igår vart det att jag och några loda utanför coop. sen drog jag och sanna hem till henne. kolla på film, sen somna vi. vakna för ett tag sen och nu borstar vi tändernaaaa. ska ner på giganten snart och kolla på innebandy sen vet jag inte vad vi hittar på.

hemvändarfesten.

hallå där, jag har ett stressigt liv.
igår bada halva klassen på färila och skoj är ordet som förklarar det. sen vart det hem och byta om, ner till josefine en sväng, ner på erguns där det vart pizza med en hög tjejer. efter det vart det bandy på IP, kallt som fan. kläppa en sväng, sen hem. sov några underbara timmar, sen ner på trendmässa, kolla runt lite sen glass på ljusdal med sanna och sanna. sen modevisning med några, bandy på Ip igen och josefine spela. och mitt i allt hann jag köpa ett par skor, kommer bilder sen. ikväll drar jag ner på ljusdal och hittar på nåt, sen sover jag hos sanna.

allting har en början..

..allting har ett slut.

tjenaretjenare, sitter nerbäddad under en filt i soffan med magen full av pizza i ett mörkt rum med några ljus. kom hem för en timme sen kanske, vart att jag, mikan och ina drog till sanna haglund och fika födelsedagsfika efter skolan. igår var det nånting med konfirmationen, lite föreläsningar om nazism, homosexualitet och apartheid. sen gick vi med facklor i ett tåg till kyrkan där det vart mässa. kolla upp det i tidningen. ska snart börja med novellen, kan va bra.


någon dag i vintras efter en härlig innebandyturnering.

nittonde oktober.

det är tisdag och sanna haglund fyller år, grattis vännen!
skolan gick rätt segt idag men vi gjorde väl inget särskilt. efter följde jag med hem till linn magnusson och vi tryckte i oss några bullar och varm choklad. myste i soffan och kikade på en av världens bästa julkalendrar, ronny & julia. kom hem för ett tag sen, käka mat och fick ett rejält skratt tillsammans med robert. förstår inte vart humorn kommer ifrån.
puss ♥

rösta på mig.

anmälde mej för kul och så kom jag med, nån 'veckans blogg' tävling var det.
vet inte vad man vinner men det märks. så det betyder att ni ska rösta rösta rösta!
http://twifreak.blogg.se/2010/october/veckans-blogg-rostning.html#comment

helt vanlig måndag.

har suttit och kikat lite på alla möjliga amerikanska tv serier och dom suger. eller en del av dom iaf. skolan idag var helt okej, känner mej inte lika sjuk längre... nu snart blir det mat, sen läxor i stora lass.

bibeln skall jag läsa var natt.

konfirmationen gick väl skapligt, gudstjänst, massa prat, fika och fotografering.
kände igen dom flesta där, ganska skönt att linn, haglund och mikan är med iaf.

komfirmation

drar iväg till kyrkan nu, hoppas att jag inte får nån host attack där då...

livet är bra härligt ibland

ensam hemma, dunkar musik på övervåningen och hör ljud nerifrån hela tiden, och nyss hörde jag någon som sa hallå, jag stängde av musiken (stängde nog av hjärtat också) sen hörde jag det igen så jag gick ner och där stog våran granne som skulle lämna nåt till pappa, läskigt. sen  hade vi en råtta i mamma och pappas sovrum inatt, mysigt.

I say hello. you don't.

jag är en mätt och belåten tjej som just ätit roberts hemmagjorda pizza. mumsfilibaba.
och nu står idol högst upp på shemat. har haft en skön dag med mamma här hemma.





jag ser det snöar

faktiskt, i oktober. och igår var det världens storm så fyra eller fem rutor på växthuset har kraschat. men annars var det rätt lungt här hemma. och idag har jag ingen feber, bara en jävla hosta och en näsa som rinner.

svag inuti.

har läst ut boken nu, gjort lite om lag & rätt och en massa annat, bra jobbat!
det värsta just nu är att jag plågas så jävla hårt varje gång jag sväljer.
och för ett tag sen kände jag mej skapligt frisk så jag tog en clementin
men tragiskt nog fick jag ge upp efter tio minuter då jag lyckats få i mig halva..

om någon undrar...

just nu kollar jag på familjehemligheter, en grym film på SF kanalen, och knarkar läkerol.
-var god anteckna-

fjortonde oktober

febern har sjunkit till 37,5 ungefär. så det är väl ett plus, men resten sitter i. tur då att vi har hemstudiedag så idag missar jag inte heller något. i morgon vet jag inte om det blir skola men det är sånt som märks.
vill också säga tack till alla mina underbara vänner som bryr sig

så barnsligt kul

håll i hatten nu om ni inte vill att den ska flyga iväg när jag berättar det här, jag hoppade nyss 177 hopp på icy tower! från plats tjugotvå till tretton, så himla bäst! :D nu vet jag hur det känns att vara spelberoende..

härligt härligt.

gårdagen spenderade jag under två täcken i soffan och massa dåliga filmer på teven. hade 39 - 40 graders feber, hosta och svårt att prata, uscha. tur att det va plusdag då så jag inte missa så mkt. och städningen fixade jag kvällen innan så  det va väl skönt. idag är hostan kvar men febern är borta, nästan, sen är rösten också borta.. så idag är jag hemma och imorgon är det hsd så då är jag ju också hemma.


sjuklingen på fönevägen.

sådärja, nu har jag gått och dött. elr ja, blivit sjuk kan man också kalla det. så det blir inget av med plusdagen som jag, linn och josefine tänkte ha här hemma. ska väl krypa ner i soffan och kolla på film. sen får vi se om jag orkar med alla läxorna vi har..

står radhusen alltid på rad?

nu är håret svart, elr nästan iaf. inte bra. får väl duscha ett antal gånger så att det blir brunare. jag färgade ju på robert också och hans vart ju såklart inte lika svart. imorgon är det plusdag så linn och josefine kommer hit och vi hade väl tänkt att vi skulle baka kladdkaka, fota lite och ja, jobba. just nu sitter jag och lyssnar på musik på lägsta volym för dom andra sover. och jag är så hopplöst glad för vet ni? på onsdag tar jag min första pianon lektion. :D

?

något händer..



studentstaden.

kom hem från uppsala för en timme sen ungefär. helgen antecknas i historieboken. så satans roligt. kom ju dit på fredagen och åt tacos och lite sånt. sen på lördagen tog vi bussen till ikea, vart där i en och en halv timme. sen åkte vi in till stan och shoppade som få. nerå, men jag är så nöjd över allt. har inte skrattat så mycket på länge. och medan vi gick runt och skrattade som mest såg vi en resturang som hette jalla! haha, kolla på den här och spola fram till 5:40 så fattar ni. fast ne, ingen fattar nog våran humor. sen tog vi tåget hem idag och såklart somna erica och jag började krypa runt på golvet och leta mitt läppbalsam. och nu ska jag väl packa upp. sen kommer det kanske bilder på inköpen. fast först kommer dom allmänt oseriösa bilderna som vi knäppte lite då och då.











suddiga bilder, jo tack jag vet.

jalla jalla !

tog tåget till gävle, kika lite på stan, sen kom erica och vi tog tåget till uppsala, mycke skratt kan jag säga, haha. sen nu har vi precis käkat tacos hos anna, fick träningsverk efter ett tag och kunde knappt prata i telefon.. och nu äre idol som gäller ;) imorrn blir det väl att shoppa på stan, sen vet vi inte så mkt mer.

en helg med den bästa <3

imorgon blir det skola till klockan ett, sen går jag till pappas jobb, tar ut nalle på en promenad. och sen vid två hoppar jag på tåget till gävle. där träffar jag erica, sen åker vi till uppsala och bor hos min syster anna. ska väl shoppa och allt det där. kanske hinner med att blogga nåt också, sånt som märks.

eins zwei drei

sitter och dricker milkshake just nu, så jädra mummsigt! har varit en riktig nörd också, läst till sida 203 i boken (som vi skulle göra till på måndag), pluggat till engelska prov och no prov, börjat med novellen och läst om lag & rätt. sen hann jag även med att gå på en liten promenad med nalle. och juste, har skrivit upp femton saker som jag vill ha från ginatricot också. hujedamej!
och det är verkligen ingen som vet att jag har namnsdag idag, och igår.

smile, it makes people wonder what you are thinking.

jag har inget liv. skolan tar det ifrån mej.

igår vare skola, idrott, inget intressant. sen hem och duscha. och när jag satte mej och läste hela femtio sidor i boken kom nalle och hoppa upp i knät och somna. så jävla sött. sen åkte vi till farmor och farfar, pugaa en massa. idag är det hemstudiedag så josefine kommer hit. :D
fick en kommentar också för nån dag sen.



vet inte vem du är? snälla va inte anonym. men grejen är den att jag inte kan så mkt om photoshop. gör i princip samma sak varje gång jag redigerar en bild. så det skulle kännas lite fel att försöka visa upp saker man lärde sej på dagis och vara stolt över det? men kika in på photoshoprecept eller moderskeppet där brukar man få mkt tips. men vi får se, kankse dyker upp nått tips ibland ;)



flickan på linjevägen två.

sådär ja, nu har jag snackat med erica och på fredag åker vi till uppsala och bor hos min syster. ska shoppa och lite sånt, kanske kolla på 'i rymden finns inga känslor' men jag är inte säker på om den går då..

nalle ♥

har precis vart ute och gått med den underbaraste hunden som finns! ska äta nu, sen badhuset. igår fixa jag och robert hans rum, så nu är mitt fullt med otvättade kläder..

hälsingeträning dagen lång.

igår kväll satt vi i växthuset med familjen lenz och käka kex och ost, dajmkaka och chips. jättemysigt! sen idag for vi till hudik och träna hälsingeträning i två timmar, åt mat och så, sen träna i två timmar till. riktigt kul faktist. sen på donken skulle jag och sandra ha varsin mcflurry, och först tog jag en marängsviss, men den va slut så då tog jag en daim, men då börja han prata om nån kampanjglass med magnum, så då tog jag den istället. sen fick vi både daim och magnum och sandras glass fast vi betala bar för två, men då klagar man inte. sen när jag kom hem va nalle här, ska va hundvakt åt han hela veckan. :D nu blir det städa roberts rum, läxor och kanske färga håret.

one my way - phil collins ♥

lördag morgon och jag vaknar halv tio. tror jag stannar hemma idag, låter skönt. sen ikväll kanske familjen lenz kommer på middag. sitter och nördar spotify just nu. fint tack bra hej!

första oktober.

igår var det ingen vanlig dag, för igår var det helens födelsedag, hurra hurra hurra !
och idag är det ingen vanlig dag för idag är det josefines födelsedag, hurra hurra hurra !


igår kväll åkte jag först till linn, kollade på ronny och julia en sväng, sen vidare till haglund. där skulle vi smälta mjölkchoklad och doppa frukt i det men det gick ju sådär. chokladen såg ut som köttfärs, smakade daim och vi åt den med gaffel. kollade på nån film och bara myste. åkte in på ljusdal efter skolan och köpte present till josse, sen hem och fixa. vid halv sju åkte jag till maria, sen vidare till towe och sen till huset där tönten själv bor. där va även hanna och sandra. käka familjepizzor och marängsviss, spelade kort, pratade och kollade på idol.     härligt härligt!