mysipysi åskipåski

det åskade och regnade väldigt mycket igår, märkte ni det?
värre har jag nog inte vart med om, blixter och dunder om vartannat och strömavbrott ett bra tag. men lite mysigt var det ju för där satt vi vid köksbordet med ljusen tända och spelade kort istället för att plugga. dock har jag kvar det till idag istället...


tisdag

det är tisdag morgon och jag sitter vid datan. hur gick det till? jo, jag vaknade en halvtimme för tidigt för att se om det gick att ta moppen till skolan trots det lovade regnet. och det går nog, får vi hoppas, för snart åker jag till maria och sen vidare till skolan.

moppekort

70 frågor, hur pirrigt som helst, 60 rätt och ett stort GODKÄNT.
var nyss ute på en premiärsväng med lillman (som också tog idag) och maria.

If time is all I have, I'll waste it all on you.

- James Blunt
nu har jag suttit och jobbat på min nya design som tar ungefär 300 veckor att göra (287 för att vara exakt). men den börjar närma sig målsnöret, fast sen var det ju det där med tid.. när jag inte har skolarbete så har jag träning, är borta eller är i akut behov av att få träffa mina vänner.

 

google bilder.

förlust

..mot järvsö med 7-2. inte sådär jätteschysst men dom fick iaf det röda kortet.
gårdasgkvällen började med kubb hos josse och för er som undrar kan jag meddela att jag och mikan vann varenda gång. senare kom maja och matilda och vi busade runt i skogen och på gymnasiet, som alltid på lördagskvällar liksom. mysigt vare och roligt att få träffa maja och matilda en gång!

matchdags

drar till krogen nu och spelar med deras damlag, inviger även mina nya dojjor.

fjollträsk


lördagskul

idag var jag och josse på golfen och visade kläder för några tanter, sen gick vi och kollade på ballonglördagen och med mig hem fick jag ett linne. strax rullar jag ner till josse där det blir kubb och partaj med mikan, linn och towe.

lilljournalistpriset

gårdagen var en av de roligaste sakerna på länge, fick en hel energi till att göra en riktigt bra tidning nästa år.
vaknade som sagt kvart i fem och kvart i sex var vi på station, där fick vi veta att tåget var försenat till sju... väl i Stockholm gick vi runt på stan i massa affärer och med mig hem fick jag en bikini. på eftermiddagen tog vi färjan över till grönan där det blev karusellåk och pengaslöseri på chokladhjul. träffade även maria (som jobbade på vintergatan förut) som var där för att stötta oss. trots spöregnet var vi glada och specialpriset fick vi för dyslexitexten som anton bylund skrev. intervju och segerhopp från oss kan ni se här
och galaxkameran följde med så bilder får ni troligen senare.

morgonpigg?

klockan är ställd på 04.45, så härligt det kan bli!
själv tror jag inte ett dugg på att jag kommer vakna då för snozeknappen är min bästa vän.

lilla journalistpriset

jobbade flitigt idag så listan över allt som ska vara klart på fredag börjar minska. känns skönt för imorgon åker jag och fyra andra från galax till stockholm och tar emot pris. blir även några karusellåk på grönan och kameran följer med så det kanske dyker upp nåt här efteråt?
ska jag vara ärlig så är jag inte så jättepeppad på att åka kvart i sex på morgon och komma hem tjugo i ett på natten, menmen.
'

kämpigt värre

gjorde nationella prov i engelska idag bara för att få prova på inför nian. sen for jag hem, åt och så sen ner på träningen där det bara var sex stycken så man fick ingen chans att vila inte.. men roligt var det! nu har jag just ätit igen och tänkte plugga lite innan dom två sängarna i mitt rum ska få ta hand om mig och mina nyrakade ben.


we could have had it all.

helgen har varit underbar!
i fredags var det som sagt pizza och grillning på nore med några bra. i lördags cyklade jag och erica runt i vartenda litet hörn av nore och till ljusdal fram och tillbaka några gånger. idag har vi solat i det härliga vädret och när det blev som varmast fick vi nog och hämtade en varsin hink vatten att doppa huvet i. avslutade med pizza hos farmor och farfar innan familjen bergqvist åkte hem. nu ska jag ta tåget till verkligheten och göra några läxor.

missade jag jordens undergång?

Tror inte det va, han måste känna sig rätt snopen den där gubben. I fredags käkade jag, josse, linn, mikan och towe på erguns. Sen cykla vi på nore och spelade volleyboll och grillade med lite folk. erica kom även dit ett tag. Idag cykla jag, erica och joel (ericas bror) in på köpingen och fick med oss lite gott hem. Vid nio cyklade jag och Erica ner på rosehills men vi hade inte tillräckligt med pengar så vi for hem igen och åkte ner igen vid halv elva och lyssnade på djara.

erica och jag.


fredagen den trettonde...

...förde verkligen med sig otur till min granne william som ramlade med cykeln och fick en spricka i armen.
annars har det varit en rätt trevlig helg här på heden med kortspel och annat kul. väldigt skönt med tanke på hur trött jag var efter matchen i ljusne som förövrigt slutade 2-0 till oss. imorgon ska jag övningsköra direkt på morgonen och sen är det skola i ännu en vecka..
bloggen kommer troligtvis fortsätta vara oupptaderad ett tag till för internet är ur och jag har en hel del skoljobb att göra.

hemstudiedag

Hela dagen har jag bakat och stått i cafeterian. Vid ett ska jag ner och övningsköra och sen ikväll blir det seriepremiär i ljusne

pause

det blir ingen bloggning på ett tag, internet är ur hemma för vi renoverar hallen så ni får helt enkelt hålla ut. om det nu skulle vara så svårt...

söndag

hemma från träningen som idag va riktigt kul!
snart blir det käk (lasagne♥) och efter det moppekörning i föne eller på något annat trevligt place.

krya på dig gumman! ♥

flowerpower

var ute en sväng imorse och fotade, sen åkte jag och mamma ner på ljusdal en sväng. om nån timme är det träning och sen tar jag och pappa en sväng till föne med moppen.
'

peugeot


för mycket onyttigheter...

kvällen, natten och den här dagen var helt awsooooome! men jag berättar mer senare för nu ska jag damma av löpardojjorna och ta ett varv i skogen där björnar setts till, modigt säger jag bara..

fredag, friday, viernes

nu sitter jag nyduschad med målade naglar. ska snart fixa mig inför kvällens hemligheter, tror det blir riktigt bra! imorgon kanske jag följer med robert på fotomaraton i ljusdal, det lät ju rätt så kul.
'

Imagine - John Lennon

nu är jag klar med engelskan och snart anländer moppen! har varit ensam hemma i flera timmar som bestått av plugg, piano, kakor och youtube.

it's raining man

hemstudiedag som spenderades på skolan där vi fixade med dokumentärfilmen och så. och nu ni, nu är min far i sundsvall och hämtar moppen!

onsdag

har just spelat årets första match med krogens utvecklingslag, mot delsbo blev det 3-3.
nu ska jag käka pannkaka och kolla lite moppefrågor.
'

kakor

hann bara gå till några hus uppe i byn så var det slut, skönt! så om det är någon som inte får sålt, kom hit vettja, här finns det inget bättre än kakor, grannarna hoppar nästan av glädje när man ringer på och frågar.

Linn Larsson

tänkte passa på att säga grattis till min vän Linn Larsson från Hede som fyller femton idag! ♥

 



tisdag

fixade med dokumentärfilmen idag och våran kommer bli awsooome. dock skulle det redovisas idag så vi blev ju lite efter. bytte lite presenter på ljusdal och drack varm choklad på mammas jobb. nu ska jag skriva engelskan och kanske sälja kakor.

konsten att fira en födelsedag

fylld med ballonger, presenter och god mat, precis som förr!


måndag

jobbade av allt från resten idag och fick med mig några burkar kakor hem, nån som vill köpa?
nu sitter jag ombytt och klar för fotbollsträning.

första maj

om någon inte noterat det redan så kan jag informera om att bloggen har varit rätt så ouppdaterad på sistonde, men det är lov och jag har istället spenderat min tid tillsammans med erica, lisa, leo, eva, ronny, farmor, farfar och familjen. Vi har bl.a. vart på järvzoo, kollat på majkasa i onsäng, grillat korv och spelat biljard/fotbollsspel/dart på flygfältet, cyklat fram och tillbaka mellan ljusdal och nore och jag och erica tog även med kameran på stranden i det kalla vädret. kul har det varit och skolan i morgon är inget jag rekomenderar.