18års-FEST

På lördagen tog även Erica körkort och körde direkt hit till Ljusdal. Vi överraskade farmor och farfar och åkte sedan och spelade hemmamatch. Vi vann med 7-1 och, hör och häpna, jag gjorde ett nickmål. Så efter det blev jag lagomt glad trots att jag kröp upp för trappan när jag kom hem. Vi fixade oss och strax innan åtta kom Josse, Linn och Sanna Nyberg hit och blåste upp ballonger. Sen kom resten av mina finfina vänner för att fira mina 18år. Vi dansade, kramades, öppnade så himla bra presenter, satt uppe på vindskojan, några bastade mitt i allt, Anton spelade gitarr och Åke och Albin piano och sedan avslutade vi tappra som var kvar efter kl 3 med nattmacka. Åh vad jag älskar allihopa som gjorde min kväll bäst!! ❥❥
Efter några få timmars sömn dukade vi fram frukost och städade hela huset innan Linn och josse åkte och mamma och pappa kom hem. Jag och Erica köpte chips och åkte till farmor och farfar innan hon körde hem till Sundsvall igen. Hela kvällen igår packade jag och bakade chokladbollar och imorse klev jag upp 04. För nu sitter vi, 8 elever från klassen + 3 lärare, på Arlanda och flyger snart till Spanien. 


18 år med körkort i handen

 
Samma kväll som vi kom hem från London gick vi till Josef på hans och Pelles fest. 
Söndagen 27 april fyllde jag 18 år och det firades med grillat, tårta, fina presenter, påhälsning av mikan och josse och träningsmatch mot järvsö. 
 
 
På måndagen åkte hela klassen till föne flygfält på blåljus-övning där vi agerade pressfotografer vid en fejkad bussolycka.
 
 
På sista april var vi hos födelsedagsbarnet Pär på fest och det blev en jävligt rolig kväll med mycket folk (väldigt mycket, och i väldigt olika åldrar haha). 
Dagen efter åkte hela familjen till hudik och gick till 49:an och åt plankstek, sen köpte vi med oss glass till annas lägenhet. 
 
 
Hela helgen storstädade vi huset, började måla om det och fixade om lite på rummet. 
 
 
På lördagen spelade vi första seriematchen i Näsviken iklädda herrarnas bortaställ under en regnig/haglig himmel. 
Och onsdagen var en av de bättre dagarna i livet då jag klockan nio på morgonen körde upp vilket resulterade i ett KÖRKORT!! Efter 2 års övningskörning, några månaders teori och en jävla massa nervositet så fick jag äntligen sätta mig ensam i bilen. Helt sjukt kändes det (och känns fortfarande).
 
 
Anna och Robert visste ingenting, så de blev lagomt chockade när jag kom och körde till Janssons där vi skulle äta lunch med familjen. Efter en världsgod Gunnar-macka hämtade jag upp Josse, tutade förbi Linn som sprang ut barfota och svängde förbi Towe. Sen åkte jag och Josse runt på Ljusdal och handlade inför helgen. 
 
 
På torsdagen åt jag godaste yoghurttallriken med mango, blåbär  och nötter, tog bilen till skolan och hjälpte Linn med en fotografering i studion.
 
 
Jag, Linn och Josse bjöd på mediafika för att liva upp den värsta skolmånaden fylld med nationella, andra prov och kurser som ska avslutas.
 
 
På kvällen åkte vi ner på köpingen på tjejkväll och fikade. 
 
 
Idag hittade jag jobbet jag vill ha, en förbild inom det och så började jag och Sanna spana på ett projekt som vi tänkte göra i sommar/höst och jag tror jag spricker av inspiration, kreativitet och tagg.
Efter skolan åkte på pace (som jag hunnit med på länge, länge) och sen har jag ätit tacos och packat. Den här helgen och nästa vecka kommer bli så braaaa!!

LONDON

På påsklovet var vi i UL-gänget iväg på en 5-dagars resa till London. En mycket vacker stad med en mycket bra grupp. Vi besökte/gjorde/såg/åt flera turist-måsten som Big Ben, London Eye, Madame Tussauds, St Paul's cathedral (där vi besteg de 500+ trappstegen som tog oss högt upp på taket), Hop-on Hop-off -bussarna, musikalen Billy Elliot, shopping på Oxford street, guidning genom staden av en dam som talade "skandinaviska", fish & chips-lunch på stadens (enligt en vägarbetare vi frågade) bästa ställe, starbucks-fika och mycket annat kul.Vi hann även med att köpa jordgubbar på gatan och äta framför en film, tränga in oss 20 st i det minsta rummet för att jobba och flyga över de vackraste molnen jag någonsin sett.