#132



#91

 
 

morgonpigg

MRLen var extra jobbig igår eftersom jag inte tränat så mycket på slutet och fick skitont i fötterna av sulorna så jag kunde knappt stå på benen efter. efter en dusch och lite fika kröp jag ner i sängen och ringde erica. åker troligen dit fredag-lördag och myser och shoppar! just den här morgonen var det visst inte så svårt att stiga upp och jag hann tillochmed blogga, världsrekord.


amerikanska muffins

igår följde josefine med hit hem och bakade amerikanska chokladmuffins med mörka och vita chokladbitar i. efter middagen kröp vi ner i min säng med en varsin makalöst god muffins och pratade skype med några kula. idag på medialektionen bjöd vi klassen på muffinsarna, framkallade bilder i mörkerrummet och fotade porträtt i studion. nu har robert än en gång lagat asgod kyckling med nudlar, dör av mätthet och belåtelse. ikväll kör jag MRL med linn och sanna.
 
 
 
 

#134


 
 

24.09.12

igårkväll lagade jag pommes frites, kebab och massa grönsaker till mig själv och jag tror aldrig jag ätit något godare, fyfan. sen gjorde jag massa läxor och spelade piano innan familjen kom hem. idag var linn så underbar att hon hämtade upp mig från bussen, sen rullade skoldagen på med massa lektioner och min redovisning om norrsken innan jag fick skjuts ner till bussen igen av linn. nu ska jag äta, träna, plugga, sova, dö.


#115

 
 
 

sankta lucia †

inatt sov jag som en stock till tio, för klockan elva var det träff med de nya konfirmanderna i kyrkan. sen fikade vi och fotograferade dem och oss själva i olika pinsamma poseringar, jag fick bli lucia.. efter tre timmar fick jag pizza hos farmor och farfar och nu ska jag fixa en redovisning tills imorgon.


tjejmys

ikväll kom josefine, mikan och sanna nyberg hem till mig några timmar. spelade störda spel, skrattade åt fula teckningar, spelade kort, lyssnade på musik, åt lite gotta och babblade på som vanligt. jag och sanna kollade även på gamla filmer från vår östersundresa där vi dansar runt och sjunger i omklädningsrum, bland underkläder, mathyllor och på gatan. underbara minnen!

på den vänstra bilden har jag ritat en lejonhane, det ser ju alla. men enligt josefine ska den högra bilden föreställa en kossa.. utan huvud och allt.


we are the kids with the hungry hearts

på sturms fick vi träffa många härliga människor som saknats. tävlade i femkamp, körde sponge bob dance grillade och pratade om nästa års konfirmander. åkte hem runt tio och drog till pär med mikan. där var det partaj och mycket folk. hade himla trevligt innan jag och hanna följde med mikan till carro för att gratta henne. alla vi tre somnade hos mikan och imorse stack jag direkt till järvsö och jobbade några timmar. när jag kom hem från regnet hoppade jag direkt i onepiecen och kollade på xfactor. hann varken äta frukost eller lunch idag, så nu har jag gått 20timmar utan mat och prisar gud för spaghetti, bacon och bea, fast jag hellre velat äta grannens häst.


#133

 
 

fredag

vaknade till ett iskallt sverige som bjöd på minusgrader, frost och dimma så det var nära att jag tog vinterjackan.. som för att värma oss fick vi glass på media och efter lunch då graderna blivit skapligt varma körde vi brännboll på idrotten. nu har jag duschat och fikat, tar snart moppen ut till sturms på kickoff för oss unga ledare.


det där glada som kom över mig igår försvann visst lika fort idag, eller jag vet inte, orkar inte alltid tänka. hade flera långa lektioner och skolfoto idag, sen åkte på fotbollsträning direkt när jag kom hem. idag åkte pappa och robert till stugan så nu har jag fikat med mamsen och ska reda upp en massa planer inför helgen, året och livet, typ.


syskonkärlek

min käre bror hade visst lagat asgod kyckling med nudlar och bea till mig ikväll när vi var ensamma hemma. och dukat fint med tända ljus och allt. och skjutsade ner mig till träningen (som dock var inställd). och lät mig spela pingis med honom, stina, martin och erik. snäll han. kom nu på att jag måste duscha och sova fort. klassfoto imorgon, vill inte se ut som ett mongo. eller jo, kanske vill jag det.


in to the unknown

även idag har varit en flamsig dag för min del med mycket skratt och påhitt. på svenskan fascinerades jag och linn av rymden, stjärnor och norrsken medan vi killade varandra i nacken och ritade små tatueringar. på medialektionen trixade vi i mörkerrummet flera timmar och fikade, som standard varje onsdag. och annars har jag gått runt med the beatles på magen, klättrat på skåp och imiterat william spetz. sen jag kom hem har jag suttit med ipaden och varit allmänt glad, förstår inte vad som är fel.


#37



tisdag

idag gick min moppe sönder för tredje gången påväg till skolan, så jag fick många undrande blickar på mig när jag dundrade in på skolgården utan ljuddämpning. skrattade mig igenom alla dagens lektioner och åkte hem till josse med linn och mikan vid fyra. hade gammalt hederligt tjejsnack och är som vanligt lycklig över att få ha dessa fina vänner när saker kommer omkring. stannade ett par timmar och nu ska jag väl plugga resten av kvällen.


höstväder och kändisskap

hade sovmorgon och endast tre lektioner idag, så pappa skjutsade hem mig i bra tid. drog ner rullgardinen för att slippa det trista höstvädret och la mig i min nybäddade säng med engelskaboken och mosad banan inkletat med hallonsylt och mild yoghurt (låter som barnmat, jag vet, men smakar rätt gudomligt). efter någon timmes läsning stack jag på fotbollsträning och som vanligt var det hur skönt som helst, som terapi. när jag duschade fick jag höra att vi var med på kvällens avsnitt av xfactor, så halvnaken och liknande en blöthund granskade jag noga hela programmet och fick en skymt av några ljusdalingar, dock inte mig själv... #tvkändisaaaar


#152

 
 

söndag

åt middag i växthuset med la familia och stina, sen kom albin över och smakade på min äppelpaj innan pappa spöade oss alla på kattarsel. kollade på beck tills vi tröttnade, och nu ska jag lägga mig och läsa engelskaboken.


slender & flyg

igårkväll spelade jag pingis i garaget med robert, stina och leo i väntan på att hitta några planer för kvällen. halv tio hämtade vi upp towe och åkte till subäcks lada där anton, jonas och joel var. dunkade och sjöng med i gamla hits medan killarna satt vid varsin dator. senare kom linn och vi vågade oss på att spela slender. gick väl inte så jättebra, men kul var det!  
 
check it oooout!      ►►►   http://www.youtube.com/watch?v=u5EDWTs2tlI&feature=g-upl ◄◄◄
 
när jag kom hem slog jag på en film i roberts säng och skrattade åt joel och subäcks tappra försök att skrämma upp mig innan jag somnade. idag tog jag och albin mopparna till flygfältet i föne på flygdagen. fikade massa bullar, pratade med pilotgubbar och kollade in tuffa leo på skateboarden. albin fick segelflyga en sväng med pappa innan vi åkte hem igen.
 




#99


 

Ben Howard

                    den här killen är bra. jävligt bra. ♥
 

 
 
 
 

åter helg

igår hade vi media hela förmiddagen, sen idrott och no-prov som gick helt ok. tog en sväng ner på team sportia med pappsen och köpte lite träningskläder, sen på ljusdals motor där vi hittade förvånansvärt mycket fint. lånade hem både jacka och byxor. på kvällen åkte jag först till mikan och spelade in några värdelösa youtubeklipp till subäck, sen köpte vi godis och glass med towe och sanna. vi hade tänkt göra något galet, men hittade ett tiotal vänner på gatan som vi gick runt med på ljusdals gator istället. när jag kom hem slog jag på en film, men somnade efter fem minuter och fick min andra sovmorgon sen sommarlovet, och denna gång lyckades jag sova till tio. idag har jag bara städat och röjt upp i rummet, ska klippa i lite kläder nu och kanske övningsköra.

 

saknar denna kväll. saknar denna klass


.

 

vissa kvällar vill jag bara skjuta huvudet av någon. just ikväll är en sådan kväll.
tror jag skulle må bättre om jag fick göra det faktiskt.

friluftsdag

min mobil ville tydligen att jag skulle få sovmorgon idag, så den sket i alarmet och jag vaknade tjugo minuter innan jag måsta ta moppen ner på folkparken med frukost i handen. hela skolan gick och sprang runt kyrksjön i finvädret, sen åt kycklingsallad och avslutade med zumba. eftersom vi slutade tidigt åkte vi ett gäng till vintergatan och hälsade på. där var allt som vanligt, mysigt och hemtrevligt. kramade om gamla lärare, chillade i soffan och spelade pingis. ikväll har jag fotbollsträning och plugg, as usual.


stockholm

överlevde natten och fick stiga upp redan halv sex och stressa ihjäl mig innan jag äntligen kom ner till bussen i tid. sov och körde diverse billekar tills vi var framme i stockholm och gick på fotografiska muséet nån timme. himla fina foton och skickliga fotografer gav mig mycket inspiration. sen flängde vi runt på drottninggatan några timmar och shoppade och fotade för fullt. hittade svarta dr. Denim, en jeansskjorta, en Beatles-tröja, en halsduk och lite annat smått. sista halvtimmen slängde vi i oss en apgod pizza på kungshallen innan vi sprang och letade bussen. hemresan bestod även den av sovande och billekar, himla trevlig dag alltså!


bastukväll

ikväll kom mina goda vänner linn, josse, towe, mikan, sanna, sanna, anton, jonas och pär hit till jonsbo och lagade tacos. sen spelade killarna pingis medan vi tjejer fick plocka undan. hamnade tillslut på badrumsgolvet allihopa där vi satt och snackade lite innan några av oss hoppade in i bastun. pallade inte mer än några minuter så en iskall snabb dusch satt himla fint. sen bjöd jag hela drösen på vit chokladmousse framför teven innan dom stack hem och lämnade mig ensam i detta hus. borde egentligen sova på engång då vi åker till stockholm med hela media imorgon klockan 7, men jag måste bara få tankarna på annat håll om jag ska kunna somna själv så här sitter jag nu och plinkar på pianot.


[ : ]

igår hade jag min första sovmorgon sen sommarlovet och jag lyckades vakna nio... ägnade mig åt typiska söndagssysslor som att städa, plugga, äta god mat, kolla på x-factor och käka glass med mamma och anna. idag hade vi sovmorgon och bara fyra lektioner och ikväll tar jag mig till tallåsen för fotbollsträning.


hudikmarknaden

i fredags stannade jag hemma och gjorde om i mitt rum, som jag fortsätter med idag. igår åkte jag direkt till josefine efter jobbet och duschade, fixade oss, käkade en pizza och tog bussen till hudik. agerade toalettvakt med ett tiotal pojkar som skrämde iväg de flesta kunderna.. sen gick vi runt på marknaden med oskar och massa vänner till honom, åkte karuseller med okända, träffade på några ljusdalingar, hade snöbollskrig som slutade med att vi sprang för våra liv och besökte donken lite då och då. hade det jättetrevligt med massa nya människor och på bussen hem med jimmy & co träffade vi även på vår gamla härliga svenskalärare anna. sov över hos josefine och idag bara latade vi framför tv:n.


geometriskt

den här dagen har varit väldigt mycket bättre än gårdagen. började med nåra timmars medialektion där jag mest satt och trixade med geometriska former och ett skivomslag i photoshop. sen gymmade vi på idrotten, utrymde lokalen när vi trodde att brandlarmet gick och avslutade dagen med att titta på celler på naturkunskapen. ikväll hittar jag kanske på något med towe och josefine.
 





skittorsdag.

denna förjävliga dag började med att moppen kollapsade på vägen till skolan. som tur var fick jag skjuts av linn och så hämtade martin upp moppen under dagen. så vi kom lite sent och sen har fokusen inte funkat alls idag. fick ta hand om min ledsna vän, irriterade upp mig på känslolösa idioter och försökte hålla humöret uppe. när jag sedan tog bussen hem hade jag en kvart på mig att äta middag, byta om och lifta med helen till fotbollsträningen. trivs så bra på planen där jag kan glömma allt och bara tänka på spelet. har nu duschat, köpt jultidningar av grannen och fått besök av farmor och farfar.


framkallning

idag fick vi fortsätta framkallningen av våra bilder i mörkerrummet och det är så häftigt att kunna göra det själv. ulf bjöd även på kärleksmums eftersom vi börjat med fika varje onsdag. sen sprack mina nya jeans först i sömmen på skolan och sedan över knäet när jag kom hem. pappa antar att jag tränat och fått för mycket knämuskler... ikväll ska jag träna MRL och försöka plugga lite.


vardagskväll 2

denna vardagskväll tog jag, towe, sanna, sanna, linn och josse mopparna till badhuset och doppade oss lite, kletade på ansiktsmask och hårinpackning och satte oss i bastun ett tag. när vi tröttnade bytte vi till ångbastun innan vi duschade av oss och åkte på delins och köpte glass och godis. besökte även kyrkogården där sanna lyste upp en fin grav med ljus.
älskar att mysa till det även mitt på veckan med mina otroliga vänner
 

vardagskväll

fick nytt schema och allt det där idag, så nu kan vi iaf glädja oss åt en till tidig dag i veckan. har ätit middag med familjen, städat och diskat och tänkte bara vara hemma och ta det lugnt ikväll. men eftersom jag har så mysiga vänner så sticker jag till towe nu istället och kollar på halv åtta hos mig och robinsson med dom.


lost

 
Lost in this world
I even get lost in this words
And when the lights go down
That is where I'll be found
Lost in this world
I get lost in your eyes
And when the lights go down
Am I the only one
 

denna weekend

i fredags kom linn, josse, towe, sanna, sanna, lousie och mikan till mig med bullar, muffins och kakor. vi satte oss i växthuset, tände ljus, lyssnade på gammal fin musik och proppade i oss massa onyttigt medan vi skrattade som aldrig förr. josse och linn stannade nån timme extra och grät några tårar, mest glädjetårar. absolut bästa kvällen på länge! på lördagen jobbade jag några timmar, sen åkte jag hem och träffade farmor och farfar lite innan jag och mamma köpte med oss pizza och kebab till marina, helen, malin och madde. även där sprutade glädjetårar åt allt och ingenting, mest åt förklaringarna på "med andra ord" som inte direkt låg på toppklass. idag jobbade jag också, med mikan, och efter en kul dag på jobbet kom en ännu kulare hemresa på hybovägen... var tvugna att stanna och filma, storgarva hela vägen och vinka generöst till mötande. nu har familjen åkt till hudik med annas flyttlass, men jag skulle visst stanna hemma och plugga, hur nu det gick...? bajs.