livet leker

just nu är livet på topp, kan nog inte bli bättre! jag har världens absolut bästa vänner, familj och klass.

i torsdags fick vi sluta tidigare så jag gick över till grannarna en sväng innan ett bodystep-pass stod på schemat. igår åkte jag och josse hem till henne och somnade till lite framför 30 grader i februari. sen tog vi moppen hem till mig, lagade tacos med pappsen och fixade oss innan vi rullade iväg till anton. där blev det film, spel och mörkerkurragömma med anton, towe, linn, sanna, sanna, leon och marc. efter att snön yrt ner över vägen tog jag, josse och linn oss sakta men säkert hem till mig och pratade, lurade grabbarna och myste lite innan vi somnade. imorse gjorde vi iordning frukost innan vi åkte ner på tärningslördag med ungefär samma gäng som igår, fikade och kollade runt lite innan vi åkte hem till linn och kollade på en film. ikväll har vi bokat bord på järnvägs så det blir finmiddag innan vi åker hem till anton och badar och myser.


teenager posts


mysis

måndagskvällen blev riktigt mysig hemma hos anton med film och några fina människor. på tisdagen hade vi hk på slotte och som om det inte vore nog med mat åkte jag ner på statoil och köpte glass med någon fin. sen kom jossi, linn och mikan hem till mig på riktigt tjejmys. vi bakade chokladbollar och låste in oss i mitt rum för äkta tjejsnack. sen käkade vi mat och tog en sväng på mopparna till hedsta och tillbaka innan vi la oss under massa filtar framför en bra film och mamma bjöd på sockerkaka. bästa myspyset på länge! idag har det varit en oerhört långtråkig dag, förutom redskapsidrotten, och jag ska nog göra den ännu tråkigare med hjälp av läxor...


östersundet

helgen i östersund var fantastisk på alla vis! vi hann med att käka himla god mat, utbilda oss till restaurangpersonal på ipaden, shoppat, fikat megagott på törners, filmat en hel del tokigheter på stan och nästintill gått i sömnen på ett par loppisar. fin helg med fin vän!
idag gick skolan himla fort och ikväll kanske det blir film och mys hos anton med några.


vårkänslor

idag åkte jag moppe för första gången i år och oj så skoj det var! på elevens val gick jag, josse, linn och mikan ett varv runt skön och en sväng till sahara. sen belönade vi oss själva med årets första mjukglass på sibylla. snart sätter jag och mamma oss i bilen och plockar upp mina fina vän sanna nyberg så far vi till östersund! där väntas bla återbesök på törners konditori där vi pryade i åttan och en del shopping skulle jag tro. kommer bli en underbar helg!

dagarna på dagarna

igår hade vi idrott för första gången på flera veckor och det var megabra med redskap och allt. sen hade vi även nationella i spanska igår och so-prov idag vilket inte va så jävla kul, men det gick nog skapligt. ikväll tränade jag och brudarna skiten ur oss på bodystep så efter en kall dusch och frukt ska jag väl få sova skönt inatt. ställde på moppen idag också så imorgon blir det moppedebut för min del!


idrott

trots sovmorgon till 9:40 idag var jag tvungen att kliva upp redan vid sju för att hinna med bussjäveln. men som tur är har jag en snäll mamma som är ledig och erbjöd sig att skjutsa mig istället. så jag la mig i sängen igen och kollade på another cinderella story och nu väntar jag på att klockan ska gå framåt så att vi kan åka..


hemstudiedag

trots det har jag spenderat hela dagen i skolan, och äntligen gjort klart musikvideon! ikväll har jag lekt snickare med pappsen och kapat, staplat och hyvlat brädor till bastubygget, så överallt kliar sågspånen trots en låång dusch.

hittade mobilbilder från i somras som fick min längtan till sommaren att växa rejält!

bio

imorse bjöd lärarna på kladdkaka eftersom vi var så grym på redovisningarna i fredags. sen har jag hunnit med två muntliga nationella och lite annat smått. ikväll var jag på bio på kvarteret skatan med bra sällskap men själva filmen var väl sådär..

stockåa

helgen blev mysig och ganska bra trots att jag från början inte ville följa med.. vi har sett älgar, renar, hare, närgågna fåglar och varit på björnspaning. bastugolvet är på plats så nästa helg hoppas vi på att pappa och snickarn får klart den lagom till påsk. har även hunnit med att åka längdskidor, invigt roberts nya gopro, kört en massa skoter och haft matkrig i stugan. himla skönt att koppla av efter en otroligt stressig vecka!

svart på vitt



tråktorsdag

idag har det varit ganska långrtåkigt och jag har känt mig som en zoombie hela dagen. vi gjorde klart det allra sista inför redovisningen imorgon, hade matteprov och fixade med musikvideon som aldrig verkar vilja bli klar. sen slutade vi halv fyra så jag kom inte hem förrän vid fem och trött som jag var la jag mig i sängen och startade lite musik men hann somna redan innan första låten var klar. vid sju vaknade jag och duschade länge innan jag och robert fixade varma mackor till middag. nu ska jag förbereda allt jag ska säga på våra 12 redovisningar imorgon..

på fredag sticker vi till fjällen, trots att det händer tusen saker här hemma, bajs. så vi hörs på söndag.


nationella

Idag blev det varken sovmorgon eller idrott för vi hade nationella prov i kemi.. Det gick väl hyfsat men inte bäst. Det som däremot gjorde dagen super var att min saknade bästa vv josefine kom hem från egypten! Skitbrun tyvärr... Fick även sluta redan vid två och hade ändå lite kul på matten och rasten så jag antar att det var en rätt bra dag ändå. Nu ska jag plugga, äta och sen ikväll blir det sh'bam med jossi.


tuesday afternoon

idag hade vi hemstudiedag men vi var ändå tvugna att åka till skolan vid åtta för att fixa klart inför vad som kommer bli den största redovisningen i vintergatans historia på fredag.. vi jobbade på himla bra så vid ett kunde jag, jonas och leon knalla upp till bussen. sen fick jag mysigt sällskap av min bästis liam på bussen hem också! nu tänkte jag var duktig och plugga på rejält innan jag ska bjuda mammsen och robban på pannkakor.         ha det bra, för det ska inte jag!



skola

igår klippte mamma mig så att jag kunde komma till skolan med fina, oslitna toppar idag. det var förövrigt riktigt trevligt att få träffa mina fina klasskamrater idag och jag älskar dom mer och mer för varje dag som går! mindre trevligt var det att få veta vilka prov och läxor som väntar.. men det skiter väl jag i, har ett liv också (fast nä, sitter just nu och förbereder en muntlig engelskaredovisning till imorgon..)


sista dagen på lovet

igår var den bästa kvällen på länge. rätt låt kammade hem vinsten på melodifestivalen, vi pratade hemligheter och smög ut mitt i natten till leon och marc och somnade till sherlock holmes innan vi skrattade ihjäl oss till happy feet 2. när gryningen kom runt sextiden slog jag, mikan och linn igen våra trötta ögon inklämda i linns säng alla tre och vaknade inte förns vid tolvtiden idag. nu ska jag försöka ta vara på det sista av lovet och städa, plugga och bara vara.


sweet 16

hela gårdagen spenderades hos farmor och farfar och det var som vanligt mysigt och skönt att koppla av ett tag. idag åkte jag och mamma på köpingen och jag hittade mycket vårfint. köpte en magiskt fin blus, ett par jeansshorts och ett linne. strax åker jag och mikan till linn för att fira att hon blivit 16, sover även över där och förmodligen har vi det hur mysigt som helst med melodifestivalen, tjejsnack och massa gott!


Linn Magnusson

idag är det ingen vanlig dag för idag fyller världens sötaste linnsan 16.
du är helt magiskt rolig, snäll, underbar och helt enkelt bäst! jag är så glad över att få vara din vän fina, fina du <3


stockåa

har haft några riktigt fina dagar i fjällen med finväder och så. en massa skoteråkning, bastubygge, god mat och myspys. i tisdags åkte vi till vemdalen och käkade pizza och hälsade på kusinerna. jag, robert, erica och joel tjuvåkte i backarna på skalet, spelade kort och hade kul. igår bjöd farmor och farfar på pitepalt och jag hann inte ens hem innan jag åkte till leon med några fina och kollade på happy feet och lite tysklandsfilmer.


sportlov

igår kom vi till stockåa mitt på dagen och hann åka en sväng på skotrarna. idag åkte vi upp på fjället och grillade korv i det soliga vädret, sen körde jag och anna runt, runt på alla möjliga ställen innan vi hittade hem och kunde hämta farmor, farfar och robert. nu ska jag njuta av att det är lov och att jag har världens bästa klass, familj och vänner!


home

en helt underbar vecka med en klass som är tajtare än någonsin är vad jag har haft. vissa saker var jobbiga, tråkiga och ointressanta, men det är verkligen ingenting jämfört med allt det roliga, intressanta och underbara!!
Imorgon åker vi tidigt tidigt till stockåa (ingen vila, ingen ro..) så vi hörs inte förns på onsdag. men hare bra, för det ska jag!

några av josses instagrambilder får ni så länge.