gott nytt år!



2011

det bästa året i mitt liv!
tillsammans med de absolut underbaraste vännerna man kan hitta här på jorden, världens bästa klass, bästa laget, grymmaste skolan, älskade familjen och det allra finaste konfirmationsgänget har det här året varit underbart, fantastikst och obeskrivligt bra! det har inte varit något vanligt år minsann, med 15 år på nacken har äventyren varit flera och det känns som att det inte går att bli mycket bättre än så här!
utan någon vidare ordning får ni nu ett x antal bilder som beskriver året.
med en htc troget vid min sida har jag genomgått ett år då plötsligt alla skaffat iphone, löjligt.
team andreas från järvsö tog hem segern i körslaget och jag fick se dom live, coolt.
bloggen har präglats av matbilder då det blivit lite av en hobby att baka, laga mat och fixa i köket.
jag och några andra galaxmedlemmar åkte till stockholm och gröna lund för att ta emot lilla journalistpreisets specialpris.
jag har mer eller mindre dränkts i allt pluggande, men därmed åstadkommit fina betyg.
jag har haft otroligt fina stunder med fina vänner.
har gått och blivit med moppe och haft många fina moppekvällar med kompisar.
det har spelats en himla massa volleyboll, både med grannar och vänner.
semester i långvind med la familia.
gothia där vi lyckades fint och hade skoj på lisseberg.
vann serien ganska överlägset.
hade ett oförglömligt konfirmationsläger på segelbåten shalom i oskarshamn med världens härligaste gäng, verkligen det bästa som hänt i mitt liv! ♥
började det allra sista året på världens bästa skola med dunderklasen!
åkte till skyte på överlevnadskurs där vi fick sova en och en, helt själv i skogen... men det var spännande.
började på ungledarkurs med ungefär samma gäng som konfirmerade sig, riktigt skojigt.
hade överraskningsfest för bästa josefine!
ordnade en alldeles otroligt bra halloweenfest på skolan.
var i spanien med ett gäng brudar från spanskaklassen (och torleif).
firade en mysig julafton hemma med familjen.
dagmar tog oss alla med storm.
och sist men inte minst, mina finfina bästa vänner som jag genomgått ett helt fantastiskt år med! ♥

just dance

Igårkväll for jag och Linn till josse och dansade och kollade på film, mysis! idag tog jag först en tripp på köpingen med Anna och Robert och köpte en tröja till nyår. sen dansade jag, Linn och josse skiten ur Jonas och Leon innan vi, som alltid, fick gofika av jonas mamma. Har blivit en himla massa dansande nu på slutet men det är ju faktiskt sjukt kul!
Nu snart kommer moster och då blir det hemmagjord pizzzzza!


29.12.11

mellandagarna har varit riktigt bra! på annandag var vi ett gäng som drog på bandy där ljusdal regerade och fikade och dansade på wii hos jonas. jag och mikan sov över hos josse den natten och hade det himla mysigt med massa prat. igår kom jossi hit och vi fotade en massa både ute med våra fjällrävar och inne med fiskbensflätor. jag älskar verkligen den tjejen! ♥
imorse tog jag mig ut på en prommis och sen har jag pratat med min älskling erica ♥ nån timme, kollat på film och slappat.


dagmar

hon (jo, det är fasktiskt ett tjejnamn..) ställde verkligen till det så att hela familjen fick oplanerat skogsarbete, med cirkus 30 nedfälda träd på gården...  och inte nog med det så har vi ju en del skog också, får se om vi överlever detta, kommer bli tufft.
'


storm

Var på bio, the stig helmer story, med josse och mikan ikväll och den va rätt awesome! Sen gick vi runt och lekte filmstjärnor, käkade strips och kollade på dansande mammor innan jag åkte hem och la mig och kollade på ensam hemma. Nu härskar stormen dagmar ute så vi får väl se om jorden blåst bort imorgon eller om jag kan åka skoter och gå på annandagsbandy som planerat..

juldagen

julaftonen var helt super med kalle anka, fetaste julbordet, bästa familjen och finfina klappar under granen!
fick en hel del nödvändigt och bra, fast den bästa klappen fick nog mamsen.. (en vit liten padda). aja, jag är nöjd och glad efter en massa choklad (haha, rimma ju..) och här får ni bilder på julaftonen och några av mina julklappar.
'
både jag och robert var lite extra tjusiga med fluga och allt.
pappret längst bak ska föreställa en gorillapod (kamerastativ)
min bästa kompis just nu!

.


uppesittarkvällen

såhär kvällen innan julafton har vi klätt granen och pratat om diverse utlandsresor till både barcelona och USA! (ser ut att bli ett riktigt bra 2012 trots att jorden sannerligen kommer gå under...) vi vart så upphetsade och glada så middagen nästan glömdes bort, men nu ska vi med mätta magar kolla på julmys på tv:n och spela spel.
'
ett par bilder på min lilla julgran på rummet och finfina julklappar jag fått av josse, linn, mikan och sanna nyberg! ♥

granen står så grön och grann i stugan...


lilla julafton

var hos bästa farmor och farfar igår där det inte alls bjöds på tomtegröt som det var sagt. nejnej, farmor hade visst ställt sig och lagat ett mini-julbord med köttbullar och massa! julklappsutdelning var det också men vad jag fick förblir en hemlighet, ifall kusin erica (som troligtvis kommer få exakt samma julklapp imorgon) skulle råka klicka in på bloggen..  den här dan före dopparedan har skenat förbi lika snabbt som en trebent häst. har köpt julmat, bakat julgodis och ska strax klä granen.


vinterdag

idag kom ett gäng finfina flickor hem till mig och klädda i pappas skoterstövlar och lite andra för stora plagg gick vi ut i fårhagen och fotade en sväng. sen in i värmen och myste med julfika, frågesport och 101 dalmatiner. nu har dom just åkt hem och snart åker familjen till farmor och farfar och käkar tomtegröt!


ny header

kände att det där höstiga behövde bytas ut mot lite vintrigare grejer!

hej mitt vinterland

efter en dansdag, en julfest och en massa snöande har vi nu fått ett skapligt vitt jullov!
'

denna sista helg innan jul

...har jag umgåtts med fina vänner, sett titanic för första gången i mitt liv, köpt de sista julklapparna, haft snöbollskrig med fina, tittat in i åsa subäcks fina butik, bakat julgodis och varit allmänt lycklig över både snö, att läxona är klara och annat.
'

en vecka kvar..


blogglust

märker nu att statistiken ökar rejält dom få dagarna jag skriver, och ärligt talat saknar jag lite att skriva ett inlägg varje dag... ska nog börja blogga som vanligt igen nästa vecka, när vi får jullov. (kan inte lova att det kommer gå sådär jättebra men..).

sålänge får ni tre blåa sommarbilder på mig, josefine och lambi.



lucia

och som alltid lussade lärarna för oss och bjöd på varm choklad, lussebullar och pepparkakor. älskar vår skola!

juletider

som ni kanske märker så är jag mer aktiv på instagram, fridajonssson heter jag där, än bloggen (trots att jag har det på pappas telefon..). de senaste veckorna har iaf beståt av mest plugg och skola, men även paketleken och bad hos anton, julavslutning på ungaledarutbildningen och julbak.


bloggjulkalendrar

älskar dom, så fina och roliga!
även fast det visst aldrig råkar vara min tur att vinna..
http://nickys.se/
http://tinkerbellakalender.blogg.se/
http://linafoto.blogg.se/julkalender/

saknar ♥

allt det galna, allt det roliga, allt det fina!


andra advent

både lördag och söndag har vi haft ungaledarträff där vi har gjort en liten musikal. det har, som alltid med detta härliga gäng, varit hur kul som helst! igårkväll åkte jag och några andra flickor och pojkar till linn. kollade på tv, gick en promenad och kikade på ett par filmer innan jag och linn däckade i hennes rum. mycket fin helg! ♥