partyyyyyyyyyyy, :)

ojojoj, gud så kul vi hade,
först kom sanna nyberg och vi åkte ner på macken med hennes pappa och köpte dricka och choklad (fanns typ bara 100g apelsinkrokant :/ så det vart en sån...) sen skjutsa han hem oss och då kom towe, maria och josefine n och hade med sej chips och en 200g marabou :) och sanna gömde sej i garderoben och dom sprang och leta na i hela huset, sen kom hon fram och skrämde dom, heheh, :) sen kom alva också med en påse popcorn, sen satt vi och loda och gjorde ingenting ett tag, sen sjöng vi singstar och det va riktigt skojsigt! heheh, alva vart så hes att hon nästan inte kunde prata ett tag... och det vart så himla hot där inne (kanske för att sex snygga tjejer satt och sjöng^^) så vi öppna dörren och när den blåste upp så vart towe verkligen livrädd och skrek som en stucken gris ^^, hahah!
men sen gick vi upp och släckte alla lysen och skrämde varann, höhöh, men towe och josefine våga inte gå upp i mörkret så vi gick ner efter ett tag, och då dansa vi och kolla på mean girls och försökte härma deras dans (jingle bell rock) och det gick väl sådär...;)
och nyss åkte allihopa hem :/ men det här måste göras fler gånger! så himla kul asså! :D och bilder kommer imorrn elr nå, vart typ 250 kort den här gången och jag orkar inte rensa nu, ;)

jag älskar er tjejer.

fridajennybirgitta.


kommentarer
Postat av: towe :)

Sjukt kul kväll, måste verkligen göras om! älskar er! :) <3

2010-03-12 @ 01:14:34
URL: http://towelystedts.blogg.se/
Postat av: Josefine ♥

Håller med Towe , måste göras om ! :D

älskar er tjejer ! (L)♥

2010-03-12 @ 10:15:10

☁:

Namn:
kom ihåg mig

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback